Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


ALFA FORNI Kültéri Kemence - 5 Minuti TOP

Raktárkészlet: VAN
ALFA FORNI Kültéri Kemence - 5 Minuti TOP
 • ALFA FORNI Kültéri Kemence - 5 Minuti TOP
 • ALFA FORNI Kültéri Kemence - 5 Minuti TOP
 • ALFA FORNI Kültéri Kemence - 5 Minuti TOP

 

 

Tavaszi akciónk keretén belül, vásárolja meg  az ALFA FORNI népszerű 5 Minuti TOP kültéri fa tüzelésű kemencénket!

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, vagy visszavonásig. 

 

 

ALFA FORNI egy olasz kemence gyár, melynek népszerű, magas minőségű termékei most megrendelhetőek webáruházunkban. Az ALFA FORNI olyan tűzálló kemencék, amelyek rozsdamentes acélból készültek.  A hagyományos fatüzelésű kemencék a középkortól léteznek ezért az olasz gyártmányú ALFA kemencék is elsősorban fával működnek és a FORNINOX technológiának köszönhetően kényelmes használatot biztosítanak. Tűzálló sütőfelület és rozsdamentes acél szerkezet, ez jellemzi ezeket e kemencéket. Egyedülálló termékek grillek, sültek, tészták és desszertek készítésére. A széles termékválaszték a tradicionális és a modern igényeket is kielégíti.

Ez a, ALFA FORNI 5 Minuti model a  legkeresettebb fatüzelésű pizza kemence. Kompakt méretű, mindössze 5 perc alatt elkészítheti az ételeket.

 • ALFA FORNI olasz magas minőségű kemence.

  Kiváló ételeket készíthet ebben a könnyen mozgatható fatüzelésű kemencében. A kemencét erkélyek, kerti teraszokon történő használatra tervezték. Tűzálló sütő felület, rozsdamentes acél kupola jellemzi. Az 5 MINUTI TOP két színben rendelhető: réz és antik vörös.

  Ez a fatüzelésű kemence rendkívül gyorsan eléri a sütési hőmérséklet (5 perc alatt), így begyújtást követően szinte azonnal használatba veheti!

   

  ALFA PIZZA eredeti olasz kemence

  Jellemzők:

  Kompakt kültéri kemence. Mindössze 5 perc alatt használatra kész

  Rozsdamentes acél és porszórt alkatrészek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az időjárási viszontagságoknak.

  Cserélhető tűzálló cserép sütőfelület

  A rozsdamentes acélból készült kupola célja, hogy a kemence nagyon kevés fa eltüzelése mellett magas hőmérsékletre legyen felfűthető

  Kerámia szálas szigetelés garantálja a sütő tartós hő tartását

  Az ergonomikus markolatú, rozsdamentes acél ajtó segítségével, égési sérülés kockáztatása nélkül nyithatja és zárhatja a kemence torkot.

  A kemence hőmérséklete és a huzat az ajtó nyitásával és zárásával állítható. Amikor az ajtó zárva van, a láng gyengébb és az étel hővezetés és hőáramlás révén sül. A nyitott ajtó felélénkíti a lángot és ezáltal arany barnára sült ropogós ételeket készíthetünk.  

  A kemence egy hőmérővel is rendelkezik, amely mutatja tűztérben uralkodó hőmérsékletet.

  A rozsdamentes acél perem és párkány kényelmes és gyors tisztítást tesz lehetővé. Hasznos segítséget nyújtanak ezek az ételek sütőbe helyezésekor is.  A párkány különösen hasznos tepsis ételek esetén.

   

  ALFA PIZZA kültéri kemencék

  Technikai adatok:

  Felfűtési idő: 15 perc
  Fogyasztás: 3 kg/ óra
  Maximális hőmérséklet: 400 0C
  Kemencetér felület: (60 x 50 cm) 0,30 m2
  Kemence torok szélessége (cm): 59
  Kemence torok magassága (cm): 18


  Színválaszték:
  Réz - Antik vörös
  5 MINUTI kemence réz színben5 MINUTI kemence antik vörös színben

   

Webáruház készítés