Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Las Vegas Faszenes Grillsütő

Raktárkészlet: VAN
Las Vegas Faszenes Grillsütő
 • Las Vegas Faszenes Grillsütő
 • Las Vegas Faszenes Grillsütő
LAS VEGAS faszenes grillsütő praktikus kialakítású, nagy sütőfelülettel rendelkezik, mégis könnyű szállítani és tárolni. Ajánljuk mindazoknak akik szeretik érezni az eredeti, hamisítatlan "füstös" ízt.
 • LAS VEGAS faszenes grillsütő praktikus kialakítású, nagy sütőfelülettel rendelkezik, mégis könnyű szállítani és tárolni.
  Ahogyan a többi faszenes grillsütő is, romantikus hangulatot teremt, így a grillezés többé már nem csupán étkezés, hanem egy program, egy élmény az egész család számára.
  Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik érezni az eredeti, hamisítatlan "füstös" ízt és nem bánják, hogy kicsit hosszabb az előkészületi idő, mint a gázos grillek esetében.

  A LAS VEGES faszenes grillsütő kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, így hosszú élettartalmú. Rozsdamentes acélból készült a grillsütő teljes váza. A sütő rács rozsdamentes, krómozott acél. A sütő rács és készülék is fa fogantyúval ellátva. Egyszerűen kezelhető a szellőző és a sütő aljába épített hamugyűjtő tálka is. A hamu ürítése és a sütő tisztán tartása is rendkívül egyszerű. 1-4 fő számára elegendő sütőfelület.

  Faszén tartó átmérője: 47 cm

  Grill felülete: 43 cm x 43 cm

  Teljes méret: 67 x 47 x 89 cm (H x Sz x M)

Webáruház készítés