Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Monroe 5 Turbo Gázgrill

Raktárkészlet: VAN
Monroe 5 Turbo Gázgrill
 • Monroe 5 Turbo Gázgrill
 • Monroe 5 Turbo Gázgrill
 • Monroe 5 Turbo Gázgrill
Vendéglők,éttermek számára ajánlott a Monroe gázgrill család új, növelt teljesítményű és felületű 2014-as továbbfejlesztett változata a Monroe 5 KP TURBO gázgrill.
 • Piezo gyújtással, öt  különálló szabályozható gázégővel rendelkezik, melyek közül az egyik  TURBO fokozatra kapcsolhat. Dupla falú grill tető, beépített hőmérővel. Oldalsó polcok a tároláshoz. Óriási 80 x 50 cm-es grillező felület, minőségi grillrács rozsdamentes acélból és hatalmas, az egész grillező felületet lefedő öntöttvas rostlap. Egy kiegészítő gáz főzőrész, mely szabályozható, takaró lemezzel a készülék oldalán elhelyezve, mely jó szolgálatot tehet az köretek készítése során.

  Alsószekrényben tárolható a  gázpalack (5kg), mellette van hely a grillezéshez használt eszközök, edények tárolására. Nyomásszabályozó szeleppel, csatlakozóval és tömlővel szállítjuk.

  Ez a hatalmas grillező felülettel és alapfelszereltségként a teljes felületet lefedő öntöttvas rostlappal szállított készülék ideális megoldás vendéglők, szabadtéri konyhák, vásári árúsítók részére. Nagy teljesítmény, gyorsaság, kiváló és ízletes végeredmény.

  Opcionális tartozékok:
  Védőtakaró

  Bővebb információért kattintson a képre:

  TURBO Zona

Webáruház készítés