Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean

-25%
ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
 • Kansas II 4 PRO SIKG Turbo Simple Clean
491 000 Ft
Akció: 370 000 Ft
Értékelés:

 

 

 Utolsó darabok!

ÁRZUHANÁS

AKCIÓ a készlet erejéig tart

Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig tart!

 

Német Endres grillgyártó Kansas sorozatának modellje,négy gázégővel - egyik TURBO fokozattal,kiegészítő infravörös égőfejjel,fedéllel lezárható oldalsó főzőrésszel, beépített mosogatóval. Dupla falú grill tető, beépített hőmérővel. Simple Clean rendszer.

Tökéletes barbecue, amely bármelyet sokféleképpen használhat!

Minden gázgrillt magyar szabványú nyomászabályzóval együtt adunk, használatra készen, csak a gázpalackot kell Önnek beszerezni!
 • Ez a hatalmas grillező felülettel és beépített teljesítménnyel rendelkező készülék az igazi Profik számára ajánlott!

   

  A Kansas 4 PRO SIKG TURBO Simple Clean gázgrill négy, új fejlesztésű,különállóan szabályozható rozsdamentes acél gázégővel rendelkezik, melyek közül az egyik  TURBO fokozatra kapcsolható.

   

  Az égők 80 ° -tól 300 ° -ig terjedő állandó hőmérsékletet (Turbo fokozat esetén 400 ° -ot) biztosítanak a rácsok szintjén. Az új fejlesztésű égőknek köszönhetően a készülék sokkal gyorsabban eléri a maximális hőmérsékletet és a hőmérséklet egyenletesen oszlik el az egész rácson.

  A kiegészítő infra-vörös égőfej, a fedéllel lezárható gázzal működő oldalsó főzőrész és az elemről, vagy hálózatról táplált motoros működtetésű forgó grill nyárs segitségével Ön a legkülönféle grillételeket is elkészítheti. Az szabályozó gombokba épített piezzo gyújtóknak köszönhetően az égők begyújtása gyermekjáték. 

   

  A Simple Clean rendszernek köszönhetően, a készüléknek a grillezés során exponált elemi könnyen hozzáférhetőek, kivehetőek és akár mosogatógépben is tisztíthatóak.

  A készülék dupla falú grill tetővel, beépített hőmérővel rendelkezik. Rozsdamentes acél zsírfogó tálca, zománcozott, mosogatógépben tisztítható melegen tartó rács és 4 részes szilárd zománcozott öntöttvas grill rács (SWITCH GRID) könnyíti meg a készülék tisztántartását.

  SWITCH GRID: grillrács középső kerek eleme kivehető és ennek a helyére serpenyőt, pizza sütő kerámiát vagy más hasonló sütőelemet helyezhet.

   

  Az alsó részben kilakított 3 részes szekrényben a gázpalackon túl a a grillezéshez használt eszközök, edények is tárolhatóak. A 4 kerék segitségével a készülék könnyen mozgatható és telepíthető át az egyik helyről a másikra.

  A készülékhez a Flagagaz és Primaenegia 7,5 kg-os, 10,5 kg-os, 11 kg-os gázpalackjait ajánljuk. A 11,5 kg-os gázpalack nem fér be a tartóba!

   

  Grillező felület szélessége: 70 x 45 cm

  Teljes méret: 154 x 64 x 118 cm (H x Sz x M)

   

   

   

   

   

   

  Miért érdemes az Endres prémium minőségű Kansas 4 PRO 4 gázgrillt választani?

  Az Enders Kansas Pro II 4 sik turbo egy magas minőségű és megbízható grillező, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik:

  • Nagy teljesítmény: A 4 sik turbó rendszernek köszönhetően az Enders Kansas Pro II nagyobb teljesítményt nyújt, ami gyorsabb és hatékonyabb grillezést tesz lehetővé.
  • Nagyobb kapacitás: Az Enders Kansas Pro II nagyobb kapacitással rendelkezik, mint a legtöbb hagyományos grill, így több ételt lehet elkészíteni egyszerre.
  • Könnyű tisztítás: Az Enders Kansas Pro II grillrostjai könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók, így nincs szükség hosszú órákra tartó takarításra.
  • Hőmérséklet szabályozás: Az Enders Kansas Pro II grilljének hőmérséklet-szabályozója lehetővé teszi a precíz hőmérséklet beállítást, így az étel mindig tökéletes hőmérsékleten lesz elkészítve.
  • Strapabíró kivitel: Az Enders Kansas Pro II rozsdamentes acélból készült, ami nagyon strapabíró és tartós anyag, így hosszú élettartamra lehet számítani.
  • Könnyű használat: Az Enders Kansas Pro II könnyen kezelhető, és nem igényel különösebb szaktudást a használathoz.
  • Mobil: Az Enders Kansas Pro II könnyen mozgatható, így akár a kertben, akár a teraszon, akár a nyaralás alkalmával is könnyedén használható.

   

  Összességében az Enders Kansas Pro II 4 sik turbó egy nagyon jó minőségű és megbízható grillező, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, és kiválóan alkalmas mindenki számára, aki szeret grillezni.

Webáruház készítés