Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS

Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
 • Kültéri Kemence - 4 Pizze A GAS
Gázzal működő kemence.A gáznak köszönhetően a kemence hamar eléri a sütési hőmérsékletet és meg is tartja azt, a kétrétegű, hőálló szigetelésnek köszönhetően.
 • Ez a gázzal működő kemence széles méretekkel és kemencetorokkal rendelkezik. Ebben egyszerre megsüthet 4 pizzát vagy egy 4 kg-os kenyeret. Úgy tervezték, hogy kertben, erkélyen vagy teraszon is használható legyen. Jellemzője a professzionális célra gyártott kemencékéhez hasonló, 2 rétegű tűzálló cseréppel borított tűztér mely tartósan megtartja a hőt. A rozsdamentes acélból készült kupola és a gázenergia kombinációja gondoskodik arról, hogy a kemence gyorsan elérje a működési hőmérsékletet. Kerámia szálas szigetelés biztosítja, hogy a kemence hosszú időn keresztül megtartsa a meleget, és hogy csökkentse a gázfogyasztást. A készülék rendkívül hasznos oldalsó rozsdamentes acél polcokkal is rendelkezik, melyekre sütéskor tepsiket, alapanyagokat és minden egyéb, a sütéshez szükséges kiegészítőt elhelyezhet.

  ALFA PIZZA eredeti olasz kemence

  Jellemzők:

  A 4 PIZZE A GAS pébégázos és földgázos változatban is rendelhető.

  A kemence sütőfelülete cserélhető tűzálló cserepekből áll, melyek kiválóan tárolják a hőt és sugározzák azt felfelé a készítendő ételek irányába.

  A rozsdamentes acélból készült kupola úgy lett tervezve, hogy a kemence néhány perc alatt felmelegedjen a sütéshez szükséges hőmérsékletre.

  A kerámia szálas szigetelés biztositja a hosszan tartó meleget a kemencében, tulajdonképpen ez csökkenti a gázfogyasztást.

  Ez az otthoni használatra gyártott kemence rozsdamentes acél és porszórt alkatrészekből készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az időjárási viszontagságoknak

  A 4 PIZZE A GAS , otthoni használatra gyártott gázüzemű kemence, két ergonomikus fanyéllel szerelt, széles kerámiaüveg ajtóval rendelkezik, amely ellenáll akár 800 ° C-os hőmérsékletnek is. Az ajtó úgy tervezték, hogy ezzel szabályozhatja a kemencetér hőmérsékletét és használaton kívül óvja a kemencét.

  Az oldalsó polcok mérete úgy lett meghatározva, hogy azokon kényelmesen elférjenek az ételek előkészítéséhez és a sütéshez szükséges eszközök.

  Ezen túl minden sütéshez szükséges eszközt és tartozékok eltárolhat ennek a gázüzemű kemencének az alsó részén kialakított praktikus polcon.

  Amikor ezt a gázüzemű 4 PIZZE kemencét kiszállítják az Ön otthonába, Önnek nincs más teendője, csak csatlakoztatni kell azt a gázbetápláláshoz, felhelyezni a kéménycsövet, néhány csavarral rögzíteni az oldalsó polcokat és már élvezheti is a sütés minden örömét.

  ALFA PIZZA kültéri kemencék

  Technikai adatok:

  Felfűtési idő: 10 perc
  Fogyasztás: 1,32 kg/h / 1,76 kg/h
  Maximális hőmérséklet: 400 0C
  Kemencetér felület: (80 cm x 60 cm) 0,48 m2
  Kemence torok szélessége (cm): 64cm
  Kemence torok magassága (cm): 22 cm


  Színválaszték:
  Réz - Corten

   

Webáruház készítés