Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kültéri Kemence - CUPOLA Top

Raktárkészlet: NINCS
Kültéri Kemence - CUPOLA Top
 • Kültéri Kemence - CUPOLA Top
 • Kültéri Kemence - CUPOLA Top
 • Kültéri Kemence - CUPOLA Top
Ez a szakembereink által tervezett, hagyományos fatüzelésű kemence ötvözi az olasz eleganciát és a vintage-retro stílust. CUPOLA évek óta tartó intenzív fejlesztés eredménye. Hosszú tapasztalataink ezen a területen segítettek abban, hogy a CUPOLA világszerte egyedülállóvá váljon. Nincs hozzá fogható kemence!
 • A CUPOLA egy klasszikus fatüzelésű kemence. Mindenki emlékszik a régi kemencék domború felső kialakítására és a CUPOLA követi ezt a hagyományt. A versenytársak termékeivel szemben a CUPOLA két darabból áll, a könnyű telepítés érdekében. Ez az új, fatüzelésű kemencénk még tartósabb anyagokból készült, ami a legkeresettebb agyagkemencévé tette.

   

  Egy kerti fa tüzelésű kemence tökéletes eszköze annak aki kültéren szeret sütni különösen, ha a ház belső tere nem túl nagy. Ez a kemence tradicionális formájú, de gyártásánál felhasználták a mai technika vívmányait, anyagait. Gyorsan telepíthető és kényelmesen használható. Elhelyezhető a kertben, teraszon vagy akár erkélyen is. Élvezze az ebben készített sülteket, tésztákat és a pizzát!

   

   

  ALFA PIZZA eredeti olasz kemence

   

  A CUPOLA kültéri kemence teljesen összeszerelten és használatra készen kerül szállításra. A design ugyanaz, mint az évszázadokkal ezelőtt készített kültéri kemencék formatervezési mintái, de modern anyagokból készül, amelyek kiváló tűzálló és termikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

  A kemence raklapon kerül kiszállításra. A kemence súlya közel 250 kg, így néhány barátra van szüksége, hogy biztonságosan felemelje az erre a célra előzetesen kialakított felületre..

   

  A kupola méretei pompásak, a sütő belsejében 70 cm átmérőjű főzési hely áll rendelkezésre, amely egyidejűleg legalább 3 nagy pizzára alkalmas. A speciális tűzálló anyag összetételnek köszönhetően gyors felmelegedési idő érhető el, 40-50 percen belül a kemence üzemi hőmérsékletre melegszik fel, és magas hőmérsékleten is csak kb. 3 kg fát használ fel óránként.

   

  A kupola alakja, a kemence kialakításához használt anyagok biztosítják azt, hogy a CUPOLA kültéri kemence képes megőrizni a hőt és egyenletes hő eloszlást biztosít annak belsejében.  A CUPOLA kemence kémény huzatát a kemence elején található ajtó segítségével bszabályozhatjuk.

   

  Jellemzők:

  Eredeti szabadalmaztatott olasz design

  3 cm vastag tűzálló tégla padozat

  Dupla rétegű szigetelés

  Rozsdamentes acél szerkezet a padozat alatt

  A kettős rétegű hő- és időjárásálló bevonat

  Innováció és hagyomány

  Biztonság

   

  ALFA PIZZA kültéri kemencék


  Technikai adatok:

  Felfűtési idő: 45-50 perc
  Fogyasztás: 3-4,0 kg/ óra
  Maximális hőmérséklet: 400 0C
  Kemencetér felület: (Ø 70 cm) : 0,38 m2
  Kemence torok szélessége (cm):46
  Kemence torok magassága (cm): 23Webáruház készítés