Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kültéri Kemence - DOLCE VITA Top

Kültéri Kemence - DOLCE VITA Top
 • Kültéri Kemence - DOLCE VITA Top
 • Kültéri Kemence - DOLCE VITA Top
 • Kültéri Kemence - DOLCE VITA Top
 • Kültéri Kemence - DOLCE VITA Top

A gázzal műkődő DOLCE VITA kerti kemence elhozza Önhöz a professzionális séfek világát. Minőségi anyagok, esztétikus megjelenés, nagy kapacitás jellemzi ezt az olasz kemencét.

 

 • A DOLCE VITA klasszikus, időtlen designal rendelkezik. A tiszta vonalaival harmonikusan illeszkedik minden kültéri konyhába. Rendkívül könnyű érzést kelt a szilárd rozsdamentes acél ellenére. Ez a kemence alkalmas a különböző főzési igényekre. Kiválóan használható kerek és illatos pizzákhoz,sült kenyekhez és tésztákhoz, húsokhoz és halakhoz. Ezekkel az ételekkel élvezni fogja a szabadtéri pihentető pillanatokat. A tűzálló padozat magas sütési teljesítményt garantál, nagyon magas hőmérsékleten, ami megőrzi az élelmiszer érzékszervi jellemzőit.

   

   

  ALFA PIZZA eredeti olasz kemence

  Jellemzők:

   

  A Dolce Vita Top gáztüzelésű kemencét egyértelmű vonalak és esztétikai részletek jellemzik. Ez a készülék jól illeszkedik a kültéri konyhába, és könnyen felszerelhető egy már meglévő alapra. A Dolce Vita gáztüzelésű kemence közel professzionális érintést nyújt Önnek, és úgy érezheti magát mint egy igazi séf.

   

  Ebben a kemencében négy pizzát is tud egyszerre sütni, vagy kenyeret, édességet és más ételeket. A DOLCE VITA gáztüzelésű kemence földgázos és pébégázos kivitelben egyaránt rendelhető.

   

  ALFA PIZZA kültéri kemencék

  Technikai adatok:

  Felfűtési idő: 15 perc
  Fogyasztás: 1,35 kg/h pébégáz

  Maximális hőmérséklet: 400 0C
  Kemencetér felület: (80 cm x 60 cm) 0,48 m2
  Kemence torok szélessége (cm): 65 cm
  Kemence torok magassága (cm): 22 cm


  Színválaszték:
  Szürke

   

   

   

Webáruház készítés