Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Kültéri Kemence - DOMO Top

Kültéri Kemence - DOMO Top
 • Kültéri Kemence - DOMO Top
 • Kültéri Kemence - DOMO Top

A gázzal műkődő DOMO kerti kemencét kifejezetten azok számára tervezték, akik nem használhatnak tűzifát, de semmi sem akadályozhatja meg őket abban, hogy élvezzék a szabadtéri sütés minden előnyét.

 

 

 • Ezt az új fejlesztésű, a gázzal működő kültéri kemencét kifejezetten azok számára tervezték, akik nem használhatnak tűzifát, de semmi sem akadályozhatja meg őket abban, hogy élvezzék a szabadtéri sütés minden előnyét. Ebben egyszerre megsüthet 2 pizzát vagy egy 2 kg-os kenyeret. Úgy tervezték, hogy kertben, erkélyen vagy teraszon is használható legyen. Jellemzője a tűzálló cseréppel borított tűztér és a kerámia szálas szigetelés, mely tartósan megtartja a hőt és cssökkenti a gázfogyasztást. A készülék mobil, könnyen és kényelmesen mozgatható.  

   

   

  ALFA PIZZA eredeti olasz kemence

  Jellemzők:

   

  A DOMO pébégázos és földgázos változatban is rendelhető.

   

  Egyszerű, praktikus dizájn, festett szürke kupolával és egy esztétikus acél előlappal, ergonomikus rozsdamentes acél gázszabályozó gombokkal kiegészítve, hogy a sütési hőmérséklethez könnyedén beállíthassa a lángot.

   

  Az égéskamra tűzálló padlóval rendelkezik, amely megőrzi a hőt és lassan bocsájtja ki azt a sütés során.

   

   A DOMO egy új generációs pizza sütő, amely nagyon jól teljesít szűk helyeken is.

   

  Az opcionálisan rendelhető praktikus BBQ 500-mal felszerelve a DOMO kemence egy fantasztikus grillsütőként is működik, hogy tökéletesen élvezhesse a szabadtéri sütést, a családi / baráti összejövetelt, az ízeket és a hangulatot.

   

  Ebben a kemencében két pizzát is tud egyszerre sütni, vagy kenyeret, édességet és más ételeket. A DOMO gáztüzelésű kemence földgázos és pébégázos kivitelben egyaránt rendelhető.

   

  ALFA PIZZA kültéri kemencék

  Technikai adatok:

  Felfűtési idő: 15 perc
  Fogyasztás: 1 kg/h pébégáz

  Maximális hőmérséklet: 400 0C
  Kemencetér felület: (70 cm x 50 cm) 0,35 m2
  Kemence torok szélessége (cm): 53 cm
  Kemence torok magassága (cm): 17 cm


  Színválaszték:
  Szürke

   

   

   

Webáruház készítés