Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Termék részletek


Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS

Raktárkészlet: NINCS
Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
 • Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
 • Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
 • Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
 • Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
 • Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
 • Kültéri Kemence - PIZZA E BRACE GAS
1 263 650 Ft
PIZZA E BRACE kemence gázzal működő verziója. Ez a kemence - köszönhetően a csupán 52 cm-es szélességének - bárhova elhelyezhető, legyen szó akár kisebb teraszról vagy erkélyről.
 • A Pizza e Brace tökéletes kemence otthoni használatra. Csak 52 cm mély, így ez a könnyű és kisméretű kemence bárhol elhelyezhető, legyen szó kertről, teraszról vagy akár egy erkélyről.  A széles kemenceszáj (59,5 cm) Lehetővé teszi, hogy amíg egy pizzát süt az egyik oldalon, másik oldalon készülhet a sült. A kemencében készíthet süteményeket, vegyes grilleket (hús, hal, zöldség), cserépedényben sült ételeket, és minden más ételt, amit elkészíthet egy hagyományos sütőben. A kemence ajtaja lehajtható és így erre ételeket helyezhet. A Pizza e Brace belső kupolája erős és könnyű, a hőnek ellenálló rozsdamentes acélból, míg a tűztér burkolata tűzálló anyagból készült. A kerekek segítségével a kemence kültéren és bel térben egyaránt könnyedén, zökkenőmentesen mozgatható.

   

   

  ALFA PIZZA eredeti olasz kemence

  Jellemzők:

  Ez az otthoni használatra gyártott kemence rozsdamentes acél és porszórt alkatrészekből készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az időjárási viszontagságoknak

  A kemencetér alja, hasonlóan az ipari használatra gyártott pizza sütő kemencékhez, cserélhető, tűzálló lapokból készült, ami egyedi zamatot, roppanóságot és frissességet kölcsönöznek az ebben készült ételeknek. A tűzálló lapok összegyűjtik, a hőt majd azt továbbítják a készítendő ételeknek.

  A kupola kerámia szálas szigetelése garantálja a kemencetér tartósan magas hőmérsékletét.

  A Pizza e Brace kemence egy beépített hőmérővel is rendelkezik, amely jelzi a tűztérben uralkodó hőmérsékletet.

  A kemenceszáj ajtaját lehajtva egy kényelmesen használható polcot kap, melyen tepsiket, edényeket és ételeket helyezhet el. Ennek a két, kényelmes fogású fa nyéllel szerelt kemence ajtónak a segítségével nyithatja és zárhatja a kemence torkot, szabályozhatja a huzatot és az égés intenzitását is.

  ALFA PIZZA kültéri kemencék


  Technikai adatok:

  Felfűtési idő: 15 perc
  Fogyasztás: 3,0 kg/ óra
  Maximális hőmérséklet: 400 0C
  Kemencetér felület: (80 cm x 40 cm) 0,32 m2
  Kemence torok szélessége (cm): 61,5cm
  Kemence torok magassága (cm): 18 cm


  Színválaszték:
  Vörös

   

Webáruház készítés