Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill

Raktárkészlet: VAN
Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
 • Plancha Mania 75 Chambord Gázgrill
Az öntöttvaslapos Plancha grillel a szabadtéri konyha új,szenzációs dimenziói nyílnak meg. Fedezze fel Ön is a gyors, egyszerű, egészséges és ízletes főzés örömét. Helyezze a készüléket a kertbe vagy a teraszra és a Plancha gondoskodik a nagyszerű hangulatról.

A Plancha Mania 75 Chambord gázgrill az öntöttvas lapos grilljeink legnagyobb sütőfelületű darabja, rozsdamentes acél és porszórt festett acél vázzal, 8-12 főre továbbá professzionális felhasználóknak, rendezvényeket kiszolgáló vállalkozások részére ajánlva.
 • Ezen az öntöttvas lapos készüléken ízletes és egészséges ételeket készíthet. Az öntöttvas lap megakadályozza, hogy az ételek a hőforrással érintkezzenek, és ez által szennyeződjenek. A készüléket közvetlenül a tálalóasztal közelébe helyezheti. Nincs füst, nincs lecsepegő és visszagyulladó zsír, mely károsítja az ételek eredeti aromáját. 

  A készüléken süthet mindenféle sülteket, roppanós zöldségköretet, grillezhet sajtokat és még a desszertet is elkészítheti ezen.

   

  Elegáns kialakítás és minőségű anyagok

  7 mm vastag öntöttacél lemez sütőfelület. Az öntöttvas olyan anyag, melynek egyrészről nagy a hő tehetetlensége, másrészről a legegyenletesebb hő eloszlást biztosítja a teljes felületen. A sütőfelület nem deformálódik, nem veszít eredeti tulajdonságaiból, kiválóan vezeti a hőt.

  Háromrétegű égetett külső máz, mely megakadályozza az oxidációt, vízállóvá teszi a sütőlemezt. A fényes lakkmáz megkönnyíti a sütés végén a sütőlapról lekaparni a sütés során ráégett ételmaradékokat és könnyűvé teszi annak lemosását. Ezen a felületen akár zsír vagy olaj hozzáadása nélkül is süthet.

  2 db nagy teljesítményű, de csökkentett fogyasztású égésbiztosítóval felszerelt gázégő, mely páratlan fűtőteljesítményt (Max. 7 500W) és a rugalmas szabályozást nyújt Önnek a sütés során. Fogyasztásuk: 436 g/h

  Sütőfelület nagysága: 74 x 38 cm, 9-12 személy részére ajánlott

  Sütési hőmérséklet: 120-360 Celsius között

  Kültéri használatra ajánlott

   

   

  Kimunkált részletek és tökéletesség

  Öntöttvas perem a sütőlap oldalán a kifröccsenés és az elszennyeződés megakadályozására

  Zsírelvezető vályú

  Állítható dőlésszög a sütőlapon keletkező csurgalékok könnyebb elfolyása érdekében.

  A készülék váza: rozsdamentes acél és porszórt festett acél

  Minőségi francia gyártmány

   

   

  Könnyű, gyors és kényelmes tisztítás néhány perc alatt

   

Webáruház készítés