Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Trendstyle Teraszfűtő

Raktárkészlet: VAN
Trendstyle Teraszfűtő
 • Trendstyle Teraszfűtő
 • Trendstyle Teraszfűtő
 • Trendstyle Teraszfűtő
 • Trendstyle Teraszfűtő
 • Trendstyle Teraszfűtő
Modern, divatos megjelenés és rendkívül alacsony ár jellemzi ezt a strapabíró készüléket. Könnyen mozgatható, praktikus asztalkával felszerelve. Gáztömlővel és nyomásszabályozóval szállítva. Teljesítménye 3,5 - 8 kW között fokozatmentesen állítható.Teljesítménye kb. 9 méter átmérőjű kör bemelegítésére alkalmas.
 • Trendstyle a neve ennek a teraszfűtő készüléknek, amely annak ellenére, hogy szerény, visszafogott dizájn jellemzi, minden oka megvan arra, hogy magabiztos legyen. Még a gázpalack tárolót borító, kiváló minőségű szövetből gyártott takaró is kiemeli a készülék egyszerű, de elegáns megjelenését. A lábak, amelyek kiváló minőségű porszórt acélból készültek, egyrészt kiváló stabilitást adnak a teraszfűtőnek, másrészt még görgőkkel is el vannak látva, ezáltal könnyen mozgathatja a készüléket egyik helyről a másikra.

  Gázpalack nélkül a készülék oszlopa kényelmesen, gyorsan lesüllyeszthető és így a készülék tárolása, szállítása kisebb helyen megoldható (lásd mellékelt 2. fotón).

  Rozsdamentes acél égőfej, beépített biztonsági lángőr és piezzo gyújtás.

  Kerekekkel, gáztömlővel és nyomásszabályozóval szállítva. Teljesítménye 3,5 - 8 kW között fokozatmentesen állítható.Teljesítménye kb. 9 méter átmérőjű kör bemelegítésére alkalmas. Rendkívül hosszú üzemidő: 19 órától akár 50 óráig is képes üzemelni egy 11 kg-os gázpalackkal.

  Kezelése és karbantartása egyszerű, nem igényel szakértelmet.

  Gazdaságos és környezetbarát 8 kW-os Enders ECO PLUS égővel szerelve: mínusz 30% CO2-kibocsátás, 30% -kal alacsonyabb gázfogyasztás ugyanakkora hősugárzási teljesítmény mellett (megegyezően egy konvencionális 12 kW-os égővel).

  Könnyen szállítható és gyorsan összeszerelhető.

   

Webáruház készítés