Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Grill és BBQ Tippek
2023.05.12 18:11

Gázpalack nyomáscsökkentő gázgrillekhez

Vajon milyen nyomáscsökkentő, reduktor kell a gázos grillekhez, gázgrillhez, plancha grillhez? Ezt a kérdést próbáljuk meg körbejárni.

A kültéri gázgrillek a legtöbb esetleg PB gázpalackról üzemeltethetőek.  Számtalan gázos kerti grill és barbecue megtalálható a piacon, azonban vásárláskor érdemes néhány dolgora odafigyeli, hogy később ne járjunk úgy, hogy nincs megfelelő nyomáscsökkentő a grillhez, így nem tudjuk használni a magyar PB palackkal azt. Több gyártó nem a magyar palackokra méretezi a sütőt, hanem az Eu- normákra, így előfordulhat, hogy a csatlakozása , menete különbözik.

Érdemes olyan gázgrill vásárolni, amelyhez már vásárláskor adják a megfelelő, magyar nyomáscsökkentőt, ezzel sok időt és pénz spórolhatunk meg. Ugyanis, egyáltalán nem olyan egyszerű dolog megtalálni a gázgrillhez kompatibis nyomáscsökkentőt ( készülékenként eltér, hogy milyennel szabad azt használni pl: 30 mbar, 50 mbar, stb.) Továbbá meg kell említeni, hogy ez plusz pénzbe fog kerülni azaz: az olcsóbb grill, lehet, hogy a végén, mire használni tudjuk drágább lesz.

Webáruház készítés