Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Grill kéztörlő tartó

Raktárkészlet: VAN
Grill kéztörlő tartó
 • Grill kéztörlő tartó
 • Grill kéztörlő tartó
 • Grill kéztörlő tartó
 • Grill kéztörlő tartó
 • Grill kéztörlő tartó
8 280 Ft

 

A Enders gázos kültéri grillkészülék BBQ oldalára rögzíthető kéztörlő tartó.

 

A GRILL MAGS® egy mágneses szerszámtartó rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a grillező eszközöket rendezetten és könnyen elérhető helyen tartsa főzés közben. A rendszer egy mágnescsíkból áll, amely a grill oldalára vagy bármely más fémfelületre rögzíthető. Ezután rögzítheti a GRILL MAGS® tartókat a mágnescsíkra, és használhatja a grillezőeszközök tárolására. Ennek a rendszernek a segítségével kényelmesen elhelyezheti a szerszámok, könnyen kéznél lesznek a grillezés közben, valamint helyet takaríthat meg a grillen.

 

Endres GRILL MAGS® kéztörlő tartó , ennek a termékcsaládnak a része. Ez a termék egy nagyszerű kiegészítő, amelyet szabadtéri rendezvényekhez, bulikhoz és egyéb összejövetelekhez való használatra terveztek. A mágneses kéztörlő tartó minőségű anyagokból készült, ideális olyan helyeken való használatra, ahol gyorsan és egyszerűen szükséges a kéztörlő használata. Az Enders GRILL MAGS® kéztörlő tartó bármilyen szabadtéri rendezvény vagy összejövetel hasznos kiegészítője lehet.

 •  

  Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, BBQ-hoz, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. Nézze meg a többi Enders GRILL MAGS®kiegészítőt is, amelyek sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

  A készülékre rögzíthető mágneses kéztörlő tartó eredeti Enders GRILL MAGS®  termék. Minden grillhez egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni.Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. A helyes kis segítők, melyek a spatuláktól a grillnyársakig sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.


  Jellemzők:
  Két erős mágnes biztosítja a szilárd rögzítést
  Robusztus fekete festett, lakozott acél csőváz


Webáruház készítés