A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Olasz Kemencék

Az előregyártott kerti kemencék számos előnnyel rendelkeznek, amiért sokan választják ezeket a megoldásokat:

  • Könnyű telepítés: Az előregyártott kemencék általában könnyen telepíthetők, mivel előre össze vannak szerelve vagy könnyen összeállíthatók az adott telepítési területen.
  • Rugalmas elrendezés: Könnyen változtatható az elhelyezésük és a kerti tér elrendezése. Akár áthelyezhetőek is, ha szükséges.
  • Gyors használatba vehetőség: Az előregyártott kemencék általában gyorsan használatba vehetők, mivel nem igényelnek hosszú kivitelezési időt vagy komplex telepítési folyamatokat.
  • Tartósság: Megfelelően kiválasztott előregyártott kemencék általában tartósak és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, mivel ellenálló anyagokból készülnek.
  • Könnyű karbantartás: Általában könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Az anyagok és a kialakítás miatt kevesebb karbantartásra van szükség, mint a hagyományos épített kemencéknél.
  • Élmények: A kerti kemencék kialakítása és a benne történő főzés vagy sütés egy egész estés közösségi élményt teremthet a család és barátok körében.
  • Egyedi megjelenés: A kerti kemencék különleges megjelenést adhatnak a kertnek vagy a teraszodnak, és stílusos elemként szolgálhatnak a kültéri térben.

Az általunk forgalmazott kemencék, igazi, tradicionális modern kültéri olasz (pizza)kemencék egyenesen a gyártótól! Azonban nem csak nápolyi pizzát, hajtogatott calzonet vagy focaccia-t lehet benne készíteni, hanem minden ételnek ad egy különleges zamatot és ízvilágot. Ezekben a mobil kemencékben tökéletesen elkészítheti a hagyományos ételeket éppen úgy, mint a különlegesebb fogásokat. Kb. 15-20 perc alatt teljesen felforrósodik, használatra kész! Hagyományos pizzakemence, modern külsőbe csomagolva. Készre szerelve szállítjuk, Önnek már csak be kell gyújtania azt!

 

FONTANA FORNI egy olasz kemence gyár, melynek népszerű, magas minőségű termékei most megrendelhetőek webáruházunkban. Az FONTANA FORNI olyan szabadtéri tűzálló kemencék, amelyek rozsdamentes acélból készültek.  A hagyományos fatüzelésű kemencék a középkortól léteznek ezért az olasz gyártmányú kemencék is elsősorban fával működnek és a modern technológiának köszönhetően kényelmes használatot biztosítanak. Tűzálló sütőfelület és rozsdamentes acél szerkezet, ez jellemzi ezeket e kemencéket. Egyedülálló termékek grillek, sültek, tészták és desszertek készítésére. A széles termékválaszték a tradicionális és a modern igényeket is kielégíti.