A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Blog

Gázgrill vagy kerti gázos grillkészülék választásakor számos tényezőt érdemes figyelembe venni. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek a döntésben.

A francia ENO vállalat az egyetlen olyan gyártó, amely ezt a speciális 3 rétegű ráégetett zománcos felületet tudja biztosítani készülékei számára. A zománc egy üvegkeménységű bevonat, amely beborítja a öntöttvas lapot, hogy megvédje azt, és egy rendkívül sima, tapadásmentes és könnyen tisztítható felületet biztosítson.

Próbálja ki grill receptjeinket! Az általunk forgalmazott grilleken süthet ízletes steak-et, halakat, kacsamellet és roppanós zöldségköreteket. A plancha grilljeinken elkisérheti ezeket egy lapon sütött tükörtojással vagy akár egy grillezett gyümöcs desszerttel.

Több, mint 100 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik az ENO vállalat, amit kitűnően kamatoztat a kültéri öntöttvas lapos grillek gyártásában. Ez a különleges szaktudás, ami érződik minden egyes ENO grillen: szépek, ergonómikusak és időtállóak egyszerre.

A grillezés a nyári időszak egyik legnépszerűbb tevékenysége, azonban nem mindig egyszerű elérni a tökéletes végeredményt. Ha azonban betartasz néhány általános tippet, akkor biztosan nem fogsz csalódni az ízletes és tökéletesen sütött ételekben.

A kemencében sütött nápolyi pizza egy dél-olasz sajátosság, ami ott alakult ki, és ott hagyományos. Olaszország különböző részein különböző módon is sütik a pizzát. Hogy is kezdődik? Természetesen így: liszt, víz, só, kovász vagy élesztő. És más semmi nem szükséges a tésztához. Lássuk most azokat a pontokat, amit fontos kiemelni a pizza tészta készítésekor, hogy a végeredmény az a jó állagú, roppanós pizza legyen, amibe olyan jó beleharapni.

Az Enders Turbo Zone egy speciális funkció, amelyet az Enders gázgrillek és barbecuek egyes modelljeiben találhatunk meg. Az Enders Turbo Zone rendszer egy extra nagy teljesítményű égőt jelent, amely azonnali hőt biztosít a grillnek.

Gázos vagy elektromos teraszfűtő választásakor számos tényezőt érdemes figyelembe venni. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek a döntésben.

Elektromos kerti grill - Az új Korszak kezdete a grillezésben. Miért érdemes elektromos grillsütőt vásárolni? Míg korábban a gázgrill és a faszenes grill volt a legnépszerűbb  grill eszköz,  mára fokozatosan elkezdte felváltani, kiváltani ezeket  a modernizált, környezetbarát és sokoldalú elektromos grill.

Gázpalack forgalmazással nem foglakozunk de a következőkben információkat talál arról, hogy az általunk forgalmazott készülékekhez, milyen gázpalack használható.

Vajon milyen nyomáscsökkentő, reduktor kell a gázos grillekhez, plancha grillhez, gázos teraszfűtő készülékhez? Ezt a kérdést próbáljuk meg körbejárni.

Profitáljon az Enders grillek nyújtotta extra előnyökből és a grillrácson történő sütésen túl, használjon SWITCH GRID kiegészítőket. Ezek közül a legnépszerűbb az öntöttvas serpenyő. Nézzük milyen előnyei vannak ennek a tartozéknak.

Egyre többen választják a smokerek használatát, hogy füstös, ízes ételeket készítsenek otthon. Ha Ön is szeretné kipróbálni a smokolást, akkor érdemes lehet egy smoker füstölő dobozt használni a gázgrillhez. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes smoker füstölő dobozt használni a gázgrillhez.