A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Szűrés
Fő égők száma
Oldalégő
Hátsó gázégő

Enders gázgrillek

Enders egy német cég, amely teraszfűtő készülékeket, hőgombákat és kerti grilleket/ BBQ-kat kínál. Az Enders grill kínálatában számos különböző típus található, beleértve a gáz és az elektromos grilleket egyaránt.

A 130 éve alapított cég mindig új megoldásokat keres – akkor is, ha kempingezésről és teraszfűtésről van szó. Egy Enders-szel készített BBQ mindig a legjobb. Termékeik ma már biztosan lenyűgözik a zseniális funkcióval, a legmagasabb biztonsági előírásokkal, a kiváló minőségű anyagokkal és a tökéletes kidolgozással – így Ön mindig egy lépéssel tovább léphet. Termékeiket folyamatosan fejlesztik briliáns ötletekkel, újításokkal és praktikus részletekkel. Az egyik ilyen a SIMPLE CLEAN. Ennek az új rendszernek köszönhetően a legkitartóbb faszénnel dolgozó rajongókat is meg tudtuk győzni arról, hogy a gázos társaik érdemes megfontolni.
Így kell lennie, és így kell maradnia: ezért minden Enders grill szigorú tesztelési folyamaton megy keresztül a Werdohl telephelyükön végzett fejlesztés során. Náluk nincs esély arra, hogy elégedetlenek maradjunk.
Ez a minőségi követelmény a kiváló dizájnnal párosítva erősíti a márka prémium gyártóként való megítélését. 


9termék 19