A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Plancha kocsis grillek

Kiváló minőségű francia gyártmányú öntöttvaslapos készülékek zsúrkocsival. Az ergonomikus zsúrkocsik tökéletesen illeszkednek a készülékekhez, mivel ezek egyedileg ezekhez lettek tervezve. Ezek a kocsis grillek esztétikusak, modern dizájn jellemzi őket. Különböző színekben és összeállításban állnak rendelkezésre.

Az általunk forgalmazott francia öntöttvaslapos plancha grillek hőtartás és hővezetése kiváló, így a sütőlap teljes felülete használható akár nagyobb tömegű húsok grillezésére. Ezeknek az elektromos és gázos kerti grilleknek a sütőfelülete háromrétegű zománbevonattal rendelkezik, így az ételek nem tapadnak le, tisztításuk egyszerű és kényelmes. Ezeken a szilárd zománcbevonatú vaslapos grillsütőkön készíthet grillhúsokat, grillzölségeket és akár desszerteket is. 

A vaslap felülete nem karcolódik, nem rozsdásodik és forró állapotban is locsolhat rá vizet, az nem reped meg. 

A készülékek vagy pébégázzal vagy elektromos hálózatra kapcsolva használhatóak. A készülékek anyaga a korróziónak ellenáll, így azok kültéren is használhatóak. Esztétikus dizájn és fogyasztóbarát kialakítás. Azonnal használható és a használatot követően néhány perc alatt megtisztítható.


10termék 110