A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Plancha Grillsütő

Az öntöttvaslapos grillek népszerűek és számos előnnyel rendelkeznek a grillentés során. Néhány fő előny:

  • Egyenletes hőeloszlás: Az öntöttvaslap rendkívül jó hővezető, ami egyenletes hőeloszlást eredményez a grill felületén. Ez azt jelenti, hogy a hús vagy zöldségek minden része egyenletesen megsülhet.
  • Hőtartás: Az öntöttvas hosszú ideig tartja a hőt, így stabil hőmérsékletet biztosít a grillezés során. Ez lehetővé teszi, hogy a húsok vagy más ételek jól megsüljenek anélkül, hogy folyamatosan változtatni kellene a hőmérsékletet.
  • Tartósság: Az öntöttvaslapos grillek tartósak és ellenállóak, ezért hosszú távon használhatóak anélkül, hogy könnyen megkopnának vagy megsérülnének.
  • Íz: Az öntöttvasfelület segíthet az ételek ízének javításában és gazdagabbá tételében, mivel az ételek jobban megőrzik természetes ízüket.
  • Számos felhasználási lehetőség: Az öntöttvaslapos grillek sokoldalúak és alkalmasak a különböző típusú ételek elkészítésére, akár húst, halat, zöldséget vagy akár reggeliket is.
  • Tisztítás: A zománc bevonatos öntöttvas felület rendkívül ellenálló a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, ami hosszú távon megőrzi a grillek esztétikai megjelenését és hatékonyságát és könnyűvé teszi a felület tisztítását.

Ezek az előnyök teszik az öntöttvaslapos grilleket népszerűvé és kívánatossá a grillentés szerelmesei körében. Fontos azonban megfelelő gondoskodást biztosítani számukra, például rendszeres tisztítással és időnkénti olajozással, hogy hosszú távon megőrizzék hatékonyságukat és megjelenésüket.

A PLANCHA egy természet, kert és baráti társaságot kedvelő életstílus, mely annak köszönheti sikerét, hogy nagyszámú vendég számára is gyorsan és ízletesen lehet szabadtéren ételt készíteni. Spanyol eredetű, a 19. század folyamán, a nagy fesztiválokon tűnt fel először. Ebből az alkalomból nagy tányérok helyeztek az izzó parázsra, és ezeken sütöttetek egymás mellett nagy mennyiségű zöldséget és húst vagy halat. A parazsat fokozatosan felváltotta a gázégő és a 70-es években, a plancha átlépte a spanyol határt és elterjedt Európa szerte. FORMA & TECHNOLÓGIA A Plancha készülékek a kert díszévé és annak nélkülözhetetlen használati tárgyává váltak.

Az általunk forgalmazott francia öntöttvaslapos plancha grillek hőtartás és hővezetése kiváló, így a sütőlap teljes felülete használható akár nagyobb tömegű húsok grillezésére. Ezeknek az elektromos és gázos kerti grilleknek a sütőfelülete háromrétegű zománbevonattal rendelkezik, így az ételek nem tapadnak le, tisztításuk egyszerű és kényelmes. Ezeken a szilárd zománcbevonatú vaslapos grillsütőkön készíthet grillhúsokat, grillzölségeket és akár desszerteket is. 

A vaslap felülete nem karcolódik, nem rozsdásodik és forró állapotban is locsolhat rá vizet, az nem reped meg. 

A készülékek vagy pébégázzal vagy elektromos hálózatra kapcsolva használhatóak. A készülékek anyaga a korróziónak ellenáll, így azok kültéren is használhatóak. Esztétikus dizájn és fogyasztóbarát kialakítás. Azonnal használható és a használatot követően néhány perc alatt megtisztítható.