Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

A szállítási feltételeink

www.profigrill.hu webshop üzemeltetője a Zofield Kft. (www.zofield.hu). Munkatársainkhoz írásban vagy telefonon a weboldalon szereplő "Elérhetőség" menüpont alatt található kontaktokon keresztül tud fordulni.

Fontos tudnivalók:

1.1. Rendelés leadása

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a vásárlás folyamatán belül található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a kertwebshop.hu webáruház felelősséget nem vállal.

1.2. Házhozszállítási költség

A vásárolt termék súlya alapján történik a meghatározása. A pontos költségét a vásárlás végén megjelenő megrendelés visszaigazoláson találja, melyet a webshop automatikusan kiszámol Önnek.

1.3. Házhozszállítás várható teljesítése

A rendeléseket a raktárkészletünk függvényében 1-2 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A munkanapokon 13H00-ig megrendelt és raktáron lévő termékeket aznap átadjuk a futárszolgálatnak és az a következő munkanapon kiszállításra kerül. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.

Minden kedves vásárlónk a házhozszállítást megelőző napon kap tőlünk egy e-mailt, melyben jelezzük, hogy a készülékeket becsomagoltuk, és átadtuk a kézbesítő cégnek. Ebben az esetben, nekünk már nem áll módunkban címet vagy egyéb adatot módosítani, sem az érkezés időpontját befolyásolni, hiszen a csomag már nem a mi fennhatóságunk alatt áll.

1.4. Házhozszállítás módja

Cégünk a készülékeket a futárszolgálat segítségével juttatja el a vásárlóihoz.

Mivel a kiszállítás külső cég segítségével történik, megeshet, hogy az általunk továbbított csomag nem a megegyezett időben érkezik meg a Kedves Vásárlóhoz, amiért felelősséget cégünk nem tud vállalni.

1.5. Fizetés

A mefvásárolt készülékek kifizetése legtöbb esetben utánvéttel történik. Ez azt jelenti, hogy a futárnak (vagy a csomag ponton), a csomag átvételekor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után. Az utánvétel díját a számla erre vonatkozó külön sora tartalmazza.

A fizetés történhet előreutalással is, mely esetben Ön a kiszállítás előtt elutalja a Zofield Kft. bankszámlájára a számlája összegét, az utalás megjegyzésében feltüntetve a vásárlásának azonosítóját.

1.6. Átvétel

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen legyen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt a futárnak kifizette!

1.7. Sikertelen csomagátvétel

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, akkor ennek tényéről a szállító értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.

1.9 Szavatosság

Az általunk forgalmazott készülékekre 1 év garanciát biztosítunk. A kertwebshop.hu szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. A szavatosságra vonatkozó részletes feltételeket a készülékek használati útmutatója tartalmazza. A szavatosság érvényesítése a számla bemutatásával történik. Nem tartozik a garancia körébe, a normális kopásból, elhasználódásból adódó alkatrészek cseréje, a nem rendeltetészerű használatból eredő hibák, károk javítása. A szavatosság érvényesítésének helye, a Zofield Kft. irodája (2040 Budaörs Károly Király u. 43). A termékek Zofield Kft. székhelyére történő be- és elszállításának feladata és költsége a vásárlót terheli.

2.0. Elállás joga 

„A megrendelő a megrendelése feladásával és a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolás megérkezésével létrejött szerződéstől a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat.  A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket a webshopnak. Társaságunk köteles a fogyasztó által kifizetett összeget (a termék teljes, kiszállítási díjjal együtti árát) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni. Természetesen a fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a fogyasztó viseli (visszaszállítás költsége), azonban a fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Társaságunk azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megfizetését. Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből adódó többletköltséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni.

Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiány és sérülésmentesen, tartozékaival együtt, eredeti csomagolásban juttatja vissza Társaságunkhoz. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek - ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítését a fogyasztó kifejezett kérésére határidő előtt megkezdte és gyakorolja felmondási jogát - megtérítését.

Az elállás a következőkre nem vonatkozik: - nem rendeltetésszerűen használt, vagy sérült termékekre - olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a  fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; (pl. egyedi kialakítás, vagy nagy mennyiségű egyedi megrendelések
Az elállási jogot kizárólag magán fogyasztók gyakorolhatják. Fogyasztónak minősülnek az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személyek.

Ha a Fogyasztó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton az info@zofield.hu email címre. (Elállási nyilatkozat letöltése)

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

 

Profigrill.hu

Adatvédelmi tájékoztató

Online Adatvédelmi Elveink

Amennyiben ön meglátogatja a Zofield Kft. által üzemeltett www.profigrill.hu weboldalt, ezzel egyúttal elfogadja a következő online adatvédelmi elveinket. Kérjük, ha nem ért egyet a lenti elvekkel, ne használja weboldalunkat. 

Személyes Információk kezelése

Amennyiben ön lapozgat ezen a weboldalon, előfordulhat hogy személyes adatokat szükséges megadnia a Regisztráció, vagy Kapcsolatfelvétel esetén. Ezeket az adatokat egy online-formátum kitöltésével adhatja meg. Ezeknek a mezőknek a kitöltése teljesen önkéntes, amennyiben ön úgy dönt, hogy megadja személyes adatait; a teraszfutok.hu munkatársai ezt kizárólag a minél pontosabb válaszadásra használják fel. Ilyen adatok lehetnek az ön neve, címe, telefonszáma, e-mail címe vagy egyéb adata. A Zofield Kft, ezeket az adatokat csakis az ön által jóváhagyott célokra használhatja fel. Amennyiben Ön folyamatosan szeretne tájékozódni a teraszfutok.hu termékekről, időről időre a megszokott marketing eszközökkel felkeressük önt. SEMMI ESETRE SEM ADUNK KI SEMMILYEN INFORMÁCIÓT KÜLSŐ VÁLLALKOZÁSNAK, ILLETVE NEM CÉLZOTT FELHASZNÁLÁSRA SEM VESSZÜK AZOKAT IGÉNYBE! A Zofield Kft. tisztában van az adatok kezelésének fontosságával, így amennyiben ön nem szeretné, hogy adatait tovább tároljuk, mint a kérés lezárulása, kérjük jelezze ezt felénk és mi az adatokat töröljük. Amennyiben ön az adatainak törlését már a kérés során kezdeményezi, a válaszadás után rögtön eltávolítjuk azokat adatbázisunkból. Minden adatvédelmi eljárásunk megfelel a Data Protection Act 1998-as előírásainak. 

Ideiglenes fájlok használata

Amikor ön a olajszivattyuk.hu weboldalra látogat, teljesen névtelenül böngészheti oldalainkat, a kiszolgáló nem tárol semmilyen információt az ön identitásáról. Nem használunk cookie-kat, és semmilyen látogató követő rendszer. Ennek ellenére a server természetesen eltárolja az IP címét, a statisztikai kimutatások céljából. 

Az ön adatai

Megfelelve a Data Protection Act 1998-nak, önnek joga van, hogy bármikor kérje az önről szóló adatok törlését. Ezt megteheti e-mailben is, illetve jelezheti ezt nekünk a lenti címen is. 

Megnevezés: Marketing Adatok
Zofield Kft.
Budaörs
Bimbó u. 21.
2040

Vásárlási tudnivalók

A bolt kezelése

A boltot olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. A bolt funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, de azon túlmenően is próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást.

Böngészés

A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítése érdekébenigyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. Termékeink között többféleképpen kereshet. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Ezeken az oldalakon szűrő- és rendezőablakok segítik a termékek célirányos csoportosítását. Itt választhat a termékek közül, és a Bővebben gombra kattintva eljuthat a részletes termékinformációt tartalmazó termékoldalra. A termékek mellett látható az ár, illetve kosárba is teheti a terméket. Amennyiben tudja, hogy melyik termék érdekli, a termék nevét a jobb felső sarokban lévő keresőablakba beírva közvetlenül eljuthat a termék oldalára.

Termékoldal
Ezen az oldalon az ön által kiválasztott termékről részletes információt adunk. A különböző fülekre kattintva megtekintheti a termékhez tartozó általános ismertetőt, leggyakoribb kérdéseket, kipróbálható változatokat, frissítést stb. Az oldalon látható a termék ára, és kosárba teheti a terméket.

Ár
A terméklistán és a termékoldalon is megtekintheti a termék árát. 

Rendelés
A kosár tartalma oldalon található Megrendelés gombra kattintva adhatja fel rendelését, és itt van lehetősége módosítani vagy törölni kosara tartalmát. Megrendelés során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Itt adhatja meg a szállítási és számlázási adatokat, és választhat fizetési módot. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet boltunkból.

Webáruház készítés