A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
520 065 Ft
ÚJ

Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal

Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal
Plancha FUSION 75 szürke / Gázgrill COMBO vázzal

Az Eno Plancha Fusion 75 Gris Gargo egy kiváló minőségű, modern és stílusos gázüzemű grillsütő, amely a francia gyártó Eno innovatív mérnöki és design tervezésének eredménye. Ez a grillsütő a magas minőségű anyagok és az egyedülálló funkcionalitás ötvözésével lett megalkotva, hogy kivételes grillezési élményt nyújtson minden használó számára.

 

A Plancha Fusion 75 Gris Gargo jellemzői között kiemelkedik a masszív és tartós konstrukció,  ami hosszú élettartamot és kiváló ellenállást biztosít a kültéri környezeti hatásokkal szemben. A szürke gargo színű felület pedig egy modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely harmonizál a különböző kertek és teraszok stílusával.

 

A grillsütő felületén található két függetlenül vezérelhető égő, valamint az Eno egyedi megoldásának, a nagy hatékonyságú gázégőknek köszönhetően, az Eno Plancha Fusion 60 Gris Gargo gyorsan és egyszerűen elérheti a működési hőmérsékletet, így nincs szükség hosszas előmelegítésre. Ez lehetővé teszi, hogy a grillezésbe akár azonnal belekezdjünk, és a finomabbnál finomabb ételeket készíthessünk.

 

A grillsütő két oldalán található praktikus fogantyúk lehetővé teszik a könnyű szállítást és mozgatást, valamint a szükséges stabilizációt a használat során. A felület mérete elegendő ahhoz, hogy egyszerre számos ételt készítsünk el, és a két égőnek köszönhetően a hőmérsékletet külön-külön is szabályozhatjuk, így akár különböző ételcsoportokat is grillezhetünk egyszerre.

 

Az Eno Plancha Fusion 75 Gris Gargo a tisztítást és karbantartást is egyszerűvé teszi. A grillsütő felülete könnyen tisztítható, és a kivehető zsírcsepegtető segít megakadályozni a lerakódásokat és az esetleges zsírégéseket, így az étel mindig friss és egészséges marad.

 

Összességében az Eno Plancha Fusion 75 Gris Gargo egy kiváló választás mindenkinek, aki könnyen és egyszerűen szeretne fantasztikus grillételeket elkészíteni. Kivételes minőségű anyagokból készült, modern designnal és egyedi funkcionalitással rendelkezik. Az egyszerű kezelhetőség és a könnyű tisztíthatóság mellett ez a grillsütő ideális eszköz a családi összejövetelekhez, baráti grillezésekhez és minden olyan alkalomhoz, amikor a szabadban élveznénk az ételkészítés élményét.

Raktáron
520 065 Ft
Részletek

Ezen az exklúzív öntöttvas lapos készüléken ízletes és egészséges ételeket készíthet. Az öntöttvas lap megakadályozza, hogy az ételek a hőforrással érintkezzenek, és ezáltal szennyeződjenek. A készüléket közvetlenül a tálalóasztal közelébe helyezheti. Nincs füst, nincs lecsepegő és visszagyulladó zsír, mely károsítja az ételek eredeti aromáját. 

A készüléken süthet mindenféle sülteket, roppanós zöldségköretet, grillezhet sajtokat és még a desszertet is elkészítheti ezen.

 

Elegáns kialakítás és minőségű anyagok

7 mm vastag öntöttacél lemez sütőfelület. Az öntöttvas olyan anyag, melynek egyrészről nagy a hőtehetetlensége, másrészről a legegyenletesebb hő eloszlást biztosítja a teljes felületen. A sütőfelület nem deformálódik, nem veszít eredeti tulajdonságaiból, kiválóan vezeti a hőt.

Többrétegű ráégetett külső máz, mely megakadályozza az oxidációt, vízállóvá teszi a sütőlemezt. A fényes lakkmáz megkönnyíti a sütés végén a sütőlapról lekaparni a sütés során ráégett ételmaradékokat és könnyűvé teszi annak lemosását. Ezen a felületen akár zsír vagy olaj hozzáadása nélkül is süthet.

 

FUNKCIONÁLIS KOCSI

- 2 összecsukható polc

- fűszertároló állvány

- ajtó és alsó zárás

- könnyűmozgatás: 2 nagy terepkerék + 2 forgó görgő fékekkel

 

 

8+ személy részére ajánlott
Sütési hőmérséklet: 120-360 Celsius között
Kültéri használatra ajánlott

 

 

Kimunkált részletek és tökéletesség

Többrétegű zománcozott, sima felület, nagyszerű kialakítással a könnyű karbantartás érdekében

Öntöttvas perem a sütőlap oldalán a kifröccsenés és az elszennyeződés megakadályozására

Zsírelvezető vályú

Szintjelzővel ellátott rozsdamentes acél zsírfogó tálca

Gázszabályozó gombokba integrált elektromos gyújtás

Állítható dőlésszög a sütőlapon keletkező csurgalékok könnyebb elfolyása érdekében.

A készülék váza és a védőtető magas minőségú tengeri kivitelű rozsdamentes acél

Sütőfelület nagysága: 58x75 cm

Minőségi francia gyártmány

 

Könnyű, gyors és kényelmes tisztítás néhány perc alatt

 

Adatok
Teljesítmény
6 kW
Méretek
135x58x98
Sütőfelület
58x75
Gyártó
ENO
Cikkszám
EN58038370
Tömeg
70 kg/db
Kiegészítő termékek