Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Kültéri konyha

Főkategória >Kültéri konyha

Amennyiben modern, elegáns kerti konyhára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, elképzelései alapján segítünk annak megtervezésében. Az általunk forgalmazott francia gyártmányú konyha család moduláris felépítésű, így ezekből saját elképzelése alapján állíthatja össze álmai konyháját. A prémium minőségű anyagokhoz, precíz megmunkálás és esztétikus megjelenés társul. A konyha elemei kültéri kivitelűek, az időjárás viszontagságainak jól ellenállnak. Ezek az elemek kiegészíthetőek grillsütővel, gázsütővel, hűtőszekrénnyel, így a szabadban élvezheti a kerti sütögetés minden előnyét.

A modulokba helyezhet polcokat és fiókokat így téve kényelmessé a kültéri konyha eszközeinek tárolását.

 

De mi is az a nyári konyha?

Napjainkban kezdik (újra) felfedezni a kültéri nyári konyhák varázsát. Nagymamáink idejében szinte minden háznál volt egy kültéri konyha, ott sütöttek – főztek, tették el a lekvárt és a befőtteket télire. A modern lakások, házak megjelenésével ez a külső funkcionális tér eltűnt. Napjainkban azonban, egyre több helyen látni, hogy újra divatba jönnek a kültéri, úgynevezett nyári konyhák. És ez nem véletlen!

( Wisconsin Historical Society / Getty Images)

A modern kültéri konyhák lehetővé teszik, hogy a szabadban készítsük el az ételeinket. Ennek megvan a maga, egyedülálló hangulata, továbbá rendkívül praktikus is. A meleg nyári napokon kint készíthetjük el kedvenc fogásainkat, nem melegítve ezzel a benti teret. A nyári konyha csupán nevében „nyári”, ugyanis, ha már egyszer megépült, biztosak lehetünk benne, hogy egész évben, még télen is használni fogjuk azt! Nincs is annál hangulatosabb, mint egy téli összejönni egy pohár forralt borral a szabadtéri konyhában, és közben begyújtani a grillkészüléket/ kemencét vagy sütőt ahol kényelmesen és stílusosan vacsorát készítünk.

 

A nyári konyha csodálatos dísze lehet a kertünknek!

A kültéri konyha a mellett, hogy rendkívül praktikus igazán látványos eleme is lehet a kertünknek, teraszunknak.  Léteznek egyedileg gyártott konyhák, azonban ezek rendkívül költségesek, egyedi gyártásúak, időigényes, amíg elkészül és utána máshova nem helyezhető át, nem variálható. Éppen ezért, amennyiben kültéri konyhában gondolkodunk érdemes moduláris, elemekből összeállítható konyhát választani. Ebben az esetben az elemeket tetszés szerint „pakolgathatjuk” egymás mellé, ízlés szerint választhatunk bele mosogató elemet, sütőt vagy akár hűtőszekrényt is. Amennyiben később meggondolnánk magunkat, bármikor bővíthető a szett 1-1 darabbal ( pl.  használat közben kiderül, hogy szükség lenne még egy kis pult felületre)

Webáruház készítés