A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
774 700 Ft

UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER

UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER
UNIQ PRO 3 IK KITCHEN TURBO CRUSTER

EGY ÚJ NÉV, SOK ÚJ TULAJDONSÁG, MINDENBEN SZÉP ÉS EXTRÉM

 

Egyediség a sorozatban: a vadonatúj UNIQ PRO-Line sorozatú grillek az Enders-től. Három új modell, amelyek a „Top osztályt” testesítik meg, a grillkészülékek között. És mi ezek közös jellemzője, mely elkápráztat mindenkit ? Ez a  Cruster® ! Ez az új, innovatív, extrém változatosságot biztosító grill funkció, amely csak az UNIQ PRO SOROZATBAN található meg. Egy további újdonsága a készüléknek a dual oldalégő, melyet alacsony és magas teljesítményfokozaton egyaránt használhat.

 

A grillrács robusztus öntöttvasból készült, amely alacsony és magas hőmérsékletű tartományban is lehetővé teszi a grillezést. És ez csak a jéghegy csúcsa, ha masszív öntött alumínium alkatrészekről van szó: a 800 fokos Turbo Zone™, a Heat Range™, a Switch Grid™ és a mosogatógépre optimalizált Simple Clean™ rendszer mellett egy speciális csúszkás grilrács is található. hogy kényelmesen csúsztassa az ételt a Cruster® alá.

 

Annak érdekében, hogy semmi ne inogjon, ne billenjen vagy dőljön, a Uniq Pro sorozat lábait az alsó szekrényben szintbe állíthatja, hogy kompromisszumok nélkül kompenzálja a padló egyenetlenségeit. A UNIQ PRO-Line nemcsak újradefiniálja az egyediség szót egy páratlan kialakításban,  a legnagyobb hangsúlyt helyezi a legkisebb alkatrészekre, de még a sorozatgyártásban is ezt a kiválóságot nyújtja.

 

Minden gázgrillt magyar szabványú nyomászabályzóval együtt adunk, használatra készen, csak a gázpalackot kell Önnek beszerezni!
Raktáron
774 700 Ft
Részletek

Főbb jellemzők

 • CRUSTER (6,7 KW):  csúcs hőmérséklet a hátsó infra égőtől: fokozatmentesen állítható magasságban és dőlésszögben, a kerámiaégő 800 °C-os infravörös felülről sugárzó hőt biztosít a grillben.
 • 800 °C TURBO ZONE™ : turbógyorsan eléri az extra magas hőmérsékletet a lepirításhoz
 • HEAT RANGE™: állandó hőmérséklet alacsony és magas hőmérsékletű grillezéshez
 • SWITCH GRID™: zománcozott öntöttvas rostély számos grillezési lehetőséggel
 • Csúszó grillrács: a grillezendő étel könnyen előre-hátra tolható a CRUSTER alatt, a rozsdamentes acél sínek segítségével a tartótálcával és grillráccsal
 • Dual oldalégő köretek elkészítéséhez, zárt állapotban tárolóhelyként is használható
 • A rozsdamentes acélból készült kétrészes melegítőrács melegen tartja a kész grillételeket
 • 3 rozsdamentes acél égő az erőteljes közvetlen és közvetett grillezéshez/sütéshez
 • SIMPLE CLEAN™: egyszerű tisztítás az égéstér rozsdamentes acél egyes részeinek köszönhetően, amelyek szerszám nélkül eltávolíthatók
 • A vezérlőgombokba integrált a piezo gyújtás biztonságos gyújtást tesz lehetővé
 • A rozsdamentes acél lángburkolatok védik az égőket és optimalizálják a hőelosztást
 • Szintezési funkció: kényelmesen beállítható az alsó szekrény belsejében a padlófelület egyenetlenségének kiegyenlítésére

A Simple Clean rendszernek köszönhetően, a készüléknek a grillezés során exponált elemi könnyen hozzáférhetőek, kivehetőek és akár mosogatógépben is tisztíthatóak. Rendelkezik egy kivehető zsírgyűjtő tálcával a könnyű tisztítás érdekében, egy praktikus mosdóval és vágódeszkával.

Egyszerű, biztonságos és megbízható elem nélküli piezo gyújtás vezérlőgombbal. A rozsdamentes acél lángvédő lemezek védik az égőket és optimalizálják a hőelosztást.

SWITCH GRID: grillrács középső kerek eleme kivehető és ennek a helyére serpenyőt, pizza sütő kerámiát vagy más hasonló sütőelemet helyezhet.

 

Az alsó részben kialakított 3 részes szekrényben a gázpalackon túl a a grillezéshez használt eszközök, edények is tárolhatóak. A 4 kerék segitségével a készülék könnyen mozgatható és telepíthető át az egyik helyről a másikra.

 

A készülék masszív, duplafalú rozsdamentes acél betekintő üveges fedéllel és beépített hőmérővel rendelkezik. Égéstere, duplafalú ajtói, az oldalpolcok szintén rozsdamentes acélból készült, ezzel biztosítva a készülék hosszú élletartamát és ellenállását a korrozióval és az időjárás viszontagságaival szemben.

 

A készülékhez a Flagagaz és Primaenergia 7,5 kg-os, 10,5 kg-os, 11 kg-os gázpalackjait ajánljuk. A 11,5 kg-os gázpalack nem fér be a tartóba!

 

Grillező felület szélessége: 70 x 48 cm

Teljes méret: 150,5x 66,5 x 120,6 cm (H x Sz x M)

 

Tekintse meg az UNIQ PRO sorozatot bemutató videót itt !

 

 

 

Adatok
Teljesítmény
24,9 kW ( 2 x 4,2 kW + 1 x 4,6 kW + 2 x 2,6 kW)
Tartozékok
Nyomásszabályozó, gáztömlő
Méretek
150,5x 66,5 x 120,6 cm (H x Sz x M)
Sütőfelület
70 x 48 cm
Gyártó
ENDERS
Fő égők száma
4
Oldalégő
Dual gázégővel 2 x 2,6 kW
Hátsó gázégő
Hátsó infraégő 6,7 kW
EAN
4000591007194
Megjegyzés
Lapraszerelt kivitel, szerelési útmutató mellékelve.
Cikkszám
EC860833
Tömeg
96 kg/db
Kiegészítő termékek