A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Blog

TECHNOLÓGIA ÉS SZAKÉRTELEM

Profigrill
TECHNOLÓGIA ÉS SZAKÉRTELEM

Több, mint 100 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik az ENO vállalat, amit kitűnően kamatoztat a kültéri öntöttvas lapos grillek gyártásában. Ez a különleges szaktudás, ami érződik minden egyes ENO grillen: szépek, ergonómikusak és időtállóak egyszerre.

ENO saját belső tervező irodája

Az ENO vállalatnak rendkívül fontos az innováció, nem csupán a design területén, hanem a termékek teljesítményére és tartósságára is nagy hangsúlyt fektetnek. A piaci trendekhez való gyors alkalmazkodás érdekében folyamatosan együttműködnek olyan tervezőkkel, akikkel új, hatékonyabb és innovatívabb termékeket tudnak kifejleszteni, a hibátlan minőséget megtartva.

Teszt- és Homologációs Laboratórium

Minden gáz- vagy elektromos planchát tesztelnek és finomítanak a saját tesztlaboratóriumunkban, hogy megfeleljenek a CE, ETL, AGA homologációs szabványoknak, valamint minden biztonsági követelménynek.

Az ENO termékek megfelelnek több mint 40 ország világszerte érvényben lévő normáinak. A termékeink tervezésének és tesztelésének célja, hogy kiváló minőségű és biztonságos konyhai eszközöket kínáljunk Önnek.

Fémfeldolgozó Műhely

Lézeres vágás, formázás, hajlítás, hegesztés... mindezek a szakmák egyesülnek a franciaországi Niort-i telephelyen, ahol jelenleg mintegy száz ember dolgozik.

Mindenki a saját munkakörzetében tevékenykedik, és olyan mozdulatokat hajt végre, amelyek már több mint egy évszázada öröklődnek, mindvégig azzal az elvárással, hogy mindig ugyanazt a kiváló minőséget nyújtsa minden kollekciójához.

Lézeres Vágás

Hajlítás

Az öntöttvas lapok zománcfelületének kialakítása

Az üzem több kemencével rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a máz üvegesítését: a lapokat 800°C / 1472°F hőmérsékleten több fázisban égetik, hogy tökéletesen fényes és sima kivitelt biztosítsanak, ami az ENO védjegye.

Az ENO az egyetlen planchagyártó, amely birtokolja ezt a értékes és rendkívül technikai tudást; ezért minden lapjunk kimagasló minőségű valamint élelmiszer-minősítéssel rendelkezik.

Az összeszerelő műhely

A késztermékek összeszerelése a gyártási folyamatok záró lépése. Ebben a pillanatban a termék formát ölt, integrálja funkcióit, és készülék használatra kész állapotúra változik:

  • Minden alkatrész egyesével ellenőrzött a szerelés előtt.
  • Minden készülék 100%-osan tesztelve van szállítás előtt: szivárgás keresése, áramlási sebesség ellenőrzése, biztonsági funkciók működése.
  • Az üzemet évente tanúsítja a gázüzemű készülékek gyártására vonatkozó ISO folyamat.