A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Blog

TURBO FOKOZAT

Profigrill
TURBO FOKOZAT

Az Enders Turbo Zone egy speciális funkció, amelyet az Enders gázgrillek és barbecuek egyes modelljeiben találhatunk meg. Az Enders Turbo Zone rendszer egy extra nagy teljesítményű égőt jelent, amely azonnali hőt biztosít a grillnek.

 

 

 Az Enders Turbo Zone rendszer lehetővé teszi, hogy az ételeket nagyon magas hőmérsékleten süssetek meg, ami segít a húsok kívül ropogósra, belül pedig puha és ízletesre süljenek.

Az Enders Turbo Zone rendszer egyértelmű előnye, hogy a nagy hőmérséklet lehetővé teszi, hogy a húsok felszíne szépen megpiruljon és ízletes kéreg keletkezzen rajta, miközben belül még mindig omlós marad. Ez különösen előnyös a vastagabb húsok, például a steak, a sertéskaraj vagy a csirkemell sütésekor.

Az Enders Turbo Zone rendszer egy kiváló lehetőség a grillezőknek, akik szeretik a nagy hőmérsékletet és az intenzív grillezést.

Az ENDERS gázgrillek új generációja szabadalmaztatott TURBO fokozattal rendelkezik. A speciálisan kialakított grillező zónában a hőmérséklet 400 0C-ra emelhető és ennek köszönhetően az ide helyezett húsételek pórusai azonnal záródnak és ez garantálja a lédús, tökéletes steaket.

A TURBO üzemmód a piros gomb teljes elforgatásával kapcsolható be - a turbó zóna azonnal reagál. Pillanatok alatt növelheti vagy csökkentheti a zóna hőmérsékletét. A lángvédő lemez vörösen izzik így a TURBO hatás szemmel azonnal látható.

A TURBO zónában a hőmérséklet jóval meghaladja a hagyományos grillek által elérhető hőmérsékletet. Hőfotókon látható, hogy a grillrács közelében 400 0C-os, világos hőmérsékleti zóna alakul ki. A különböző hőmérsékleti zónáknak köszönhetően Ön tökéletes húsételeket készíthet.

Gazdaságos: A turbó zóna nem fogyaszt több gázt, mint a hagyományos grill égőfej.