A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Blog

Teraszfűtő választás

Profigrill
Teraszfűtő választás

Gázos vagy elektromos teraszfűtő választásakor számos tényezőt érdemes figyelembe venni. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek a döntésben.

 

A kültéri teraszfűtő kiválasztásánál fontos szempontok közé tartoznak:

Fűtés típusa: Vannak különböző típusú teraszfűtők, például infravörös sugárzók vagy gázüzemű fűtők. Az infravörös sugárzók célzott hőt sugároznak, míg a gázüzemű fűtők általában nagyobb területeket fűtenek fel. Válaszd azt, amelyik leginkább megfelel az igényeidnek és a terasz méretének.

Zárt vagy nyitott teraszod van: zárt térben nem lehet gázos teraszfűtőt használni            

Elhelyezés:Mobil vagy fix telepítésű készüléket szeretnél.Ezt hova helyeznéd. Elektromos készülékek esetében szóba jöhet az álló, a függesztett és a falra szerelt kivitel is. 

Teljesítmény: Fontos figyelembe venni a terasz méretét és az ott tartózkodó emberek számát. Minél nagyobb a terasz, annál több teljesítményre lesz szükség a hatékony fűtéshez.

Biztonság: Olyan modelleket válassz, amelyek biztonságosak kültéren is. Ellenőrizd, hogy az eszközök ellenállnak-e az időjárási viszonyoknak és hogy rendelkeznek-e biztonsági funkciókkal, például túlmelegedés elleni védelemmel vagy automatikus kikapcsolással. Vedd figyelembe az esetlegesen jelen lévő gyúlékony anyagok közelségét. ( "Gomba" formájú teraszfűtők esetében min. 1 m-t kell még biztosítani a teraszfűtő teteje felett)

Energiatakarékosság: Olyan modelleket érdemes választani, amelyek hatékonyan használják az energiát. Néhány modern fűtőrendszer időzítővel vagy különböző teljesítményfokozatokkal rendelkezik, hogy igazíthasd az energiafelhasználást az aktuális igényekhez.

Telepítés és kezelés: Fontos, hogy könnyen telepíthető és kezelhető legyen az általad választott fűtőrendszer. Ha összetett telepítést igényel, érdemes szakember segítségét kérni.

Ár és garancia: Az ár-érték arány fontos szempont lehet. Nézd meg, hogy az ár milyen garanciát és szolgáltatásokat foglal magában, és milyen mértékben felel meg az igényeidnek.

Design és megjelenés: A kültéri teraszfűtők különböző stílusokban és kialakításokban elérhetőek. Válassz olyat, amely illik a teraszod stílusához, a már meglévő környezethez, bútorokhozé és esztétikai igényeidhez.

Az ideális fűtőrendszer kiválasztásakor érdemes ezeket a szempontokat figyelembe venni, hogy megfeleljen az igényeidnek és maximálisan ki tudja elégíteni a teraszfűtés céljait.

 

NEM TUDSZ DÖNTENI ?

HÍVJ BENNÜNKET ÉS SEGÍTÜNK!

TEL:+36703789072

 

Legnépszerűbb készülékek:

Solid gázos teraszfűtő- Nagyteljesítményű 14kW

Teljesítmény: 14kW

Kivitel: Rozsdamentes Acél

Tartozékok: nyomás szabályozó tömlő

Mérete: 88 x 88 x 230 cm (H x Sz x M) ; Reflektor átmérő 88 cm ; Lesüllyesztve 161 cm magas

Súly: 28 kg/ db

 

"Gomba teraszfűtőt kerestünk a nyitott teraszunkra. Nagyon meleget ad, tökéletes!"

"Gázos teraszfűtőt kerestünk, ami megfelelő meleget ad télen is. Tetszik, hogy van ajtaja, könnyű a palackot cserélni. Mi takarót is vettünk hozzá."

"Korábban már volt egy ilyen típusú készülékünk a nyaralónál , most vettünk még egyet otthonra is a kertbe. Takarót ajánlott beszerezni hozzá."

" E között és a kisebb teljesítményű elegance között hezitáltunk. Végül ezt választottuk a nagyobb teljesítménye miatt és a tálca miatt. Könnyű volt összeszerelni, egyszerű a használata"

"Szeretjük, jó meleget ad, azt tudja , amiért megvettük"

"Étterem teraszára vettünk többet is. Nagy teljesítmény, nyitható ajtó a palackcseréhez ( ami le is zárható) , és a kis tálca miatt választottuk"

 

Fancy gázos teraszfűtő- 8kW

Teljesítmény: 8kW

Kivitel: Rozsdamentes Acél

Tartozékok: nyomás szabályozó tömlő

Mérete: Magasság 218 cm Reflektor átmérő 76 cm

Súly: 16 kg/ db

"Gázos teraszfűtőt kerestünk.  Külön szempont volt, hogy összecsukható legyen. Legjobb ár-érték arányban ezt találtuk. Nagyon bevált"

"Teraszra szerettünk volna egy melegítőt, erre a célra tökéletes. Kellő meleget ad, kerekeken gurítható, könnyen összecsukható és elpakolható, amikor már nem használjuk."

"Először csak a készüléket vettük meg, később takarót is kértünk hozzá. Nagyon jól működik, egész évben kint vagyunk a kertben."

"A készülék szuper, tetszik a design és az, hogy összecsukható Sajnos nyáron a pók beleköltözött, utána rendeltünk hozzá takarót is."

" Fontos volt, hogy a hagyományos PB palack beleférjen. Jó minőségű termék, össze kell szerelni. Ajánlás miatt takarót vettünk"

"Sima palack belefér. Egyszerű a palack cseréje, jól néz ki, minden ok."

 

Apollo álló elektromos teraszfűtő

 

Teljesítmény: 1475/2950 Watt

Kivitel: Acélapollo best seller

Tartozékok: Távirányító

Mérete: 50 x 50x 190 cm (H x Sz x M)

Súly: 29 kg/ db

 

„Nagyszerű készülék, masszív, minőségi kivitelezés.  Nagyon jó meleget biztosít a hűvösebb estéken”

„Kifejezetten tetszik, hogy csak be kell dugni a konnektorba és már működik is. Nagyon egyszerű a használata.”

„Amióta megvettük szinte minden este kint üldögélünk egy kicsit a kertben. Azért ezt választottuk, mert van rajta lámpa is.”

 „Kerekeken gurítható, így néha a teraszon használjuk, néha viszont elvisszük a grillhez is. Nagyon meg vagyunk elégedve”

„Barátaink nálunk látták, azóta már ők is beszereztek egyet”

 

 Enders Barcelona elektromos álló teraszfűtő készülék

 

Teljesítmény: 900/1200/2100 watt

Kivitel: Aluminium/ Rozsdamentes Acél

Fűtőbetét: Halogén /5000 óra

Mérete: 60 x 60x 210 cm (H x Sz x M)

Súly: 16 kg/ db

„Mindenképpen elektormos teraszfűtőt kerestem, olyat, amit időként a fedett teraszon tudunk használni. Ez tökéletes számomra. Csak bekapcsoljuk és máris adja a meleget. "

„Egy kerthelyiségben láttam meg, utána kerestem rá erre a termékre. Praktikus, szép, kellemes hőt ad”

„Jelenlegi helyzetben, a bővebb családdal a kertben találkozunk. Ide vettük, célnak megfelelő.”

„Eredetileg nem ilyen készüléket néztem ki, de nagyon megtetszett a modern design, és az, hogy nagyon egyszerű használni, ezért végül ezt vettem meg.”

 

URANUS elektormos kültéri teraszfűtő

 

Teljesítmény: 900 W/ 1900 W/ 2800 W

Fűtőbetét: Szénszálas

Tartozékok:Fali rögzítő szett, függesztő lánc, távirányító

Mérete:127 x 19,5/9,5 x 19 cm (H x Sz x M)

Súlya:11 kg/db

" A jelenlegi korona vírus helyzetben, a teraszon találkozunk csak a családdal. Ide kerestem falra szerelhető infra melegítőt. Tökéletes, nagy felületen ad meleget. "

" Kerti asztal fölé lógattuk be, mutatós, és hasznos"

" Több függeszthető infra sugárzót is megnéztünk, de végül azért ezt választottuk, mert hosszú és távirányítója is van"

" Tetszik, jól bevált a termék"