A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Grill szerszám tartó
Grill szerszám tartó
8 280 Ft

Grill szerszám tartó

Grill szerszám tartó
Grill szerszám tartó
Grill szerszám tartó
Grill szerszám tartó

A Enders gázos kültéri grillkészülék BBQ oldalára rögzíthető grill szerszám tartó

 

A GRILL MAGS® egy mágneses szerszámtartó rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a grillező eszközöket rendezetten és könnyen elérhető helyen tartsa főzés közben. A rendszer egy mágnescsíkból áll, amely a grill oldalára vagy bármely más fémfelületre rögzíthető. Ezután rögzítheti a GRILL MAGS® tartókat a mágnescsíkra, és használhatja a grillezőeszközök tárolására. Ennek a rendszernek a segítségével kényelmesen elhelyezheti a szerszámok, könnyen kéznél lesznek a grillezés közben, valamint helyet takaríthat meg a grillen.

 

Endres GRILL MAGS® grill szerszám tartó, ennek a termékcsaládnak a része. Ez a termék egy nagyszerű kiegészítő, amelyet szabadtéri rendezvényekhez, bulikhoz és egyéb összejövetelekhez való használatra terveztek. A mágneses grill szerszám tartó minőségű anyagokból készült, ideális olyan helyeken való használatra, ahol gyorsan és egyszerűen szeretne hozzáférni a grilleszközökhöz. Az Enders GRILL MAGS® grill szerszám tartó bármilyen szabadtéri rendezvény vagy összejövetel hasznos kiegészítője lehet.

Raktáron
8 280 Ft
Részletek

Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, BBQ-hoz, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. Nézze meg a többi Enders GRILL MAGS®kiegészítőt is, amelyek sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

A készülékre rögzíthető mágneses grill szerszám tartó eredeti Enders GRILL MAGS®  termék. Minden grillhez egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni.

Jellemzők:
Két erős mágnes biztosítja a szilárd rögzítést
Robusztus fekete festett, lakozott acél csővázAdatok
Kivitel
Festett acél
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7812
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek