A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Grillrács tisztító
Grillrács tisztító
3 716 Ft

Grillrács tisztító

Grillrács tisztító
Grillrács tisztító
Grillrács tisztító

Grillrács tisztító folyadék - 500 ml

 

Az Enders grillrács tisztító egy olyan innovatív tisztító megoldás a grillsütőkhöz, amely megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a  grillkészülék tisztítási folyamatát. A termék speciális formulával készült, amely segít feloldani a zsírt és egyéb makacs foltokat a grillrácsokon, égőkön és egyéb felületeken. Különféle grilltípusokon használható, beleértve a gáz-, fa- és elektromos grillsütőket.

Az Enders grillrács tisztító használatához egyszerűen permetezze az oldatot a rács felületére, és hagyja állni néhány percig, hogy áthatoljon, és feloldja a rárakódott zsírt és szennyeződést. Ezután grillkefével vagy szivaccsal dörzsölje le a szennyeződéseket, és öblítse le vízzel a felületet.

 

Összességében az Enders grilltisztító kényelmes és hatékony megoldás a grill tisztán tartására és jó karban tartására, ami segíthet meghosszabbítani annak élettartamát és javítani a teljesítményét.

Raktáron
3 716 Ft
Részletek

A tisztító palack kupakkal és tanúsított gyermekbiztonsági zárral ellátott. Gyorsan és megbízhatóan feloldja a makacs és odaégett szennyeződéseket, valamint a zsír- és grillmaradékokat. Zománcozott fém- és öntöttvas rácsokhoz, rozsdamentes acél rácsokhoz, zománcozott öntöttvas rostlapokhoz és rozsdamentes acélból készült grilledényekhez használható.

Jellemzők:

  • Erős és hatékony
  • Zománcozott és rozsdamentes acél felületekhez
  • Ergonomikus palack gyermekbiztonsági zárral
  • Feloldja a makacs és égetett lerakódásokat is
Adatok
Méretek
500 ml
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC4974
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek