Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Pizza sütőlap - SWITCH GRID

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Pizza sütőlap - SWITCH GRID
21 082 Ft

Kerámia pizzasütő lap Enders SWITCH GRID funkciójú gázgrillekhez. 

A legtöbb Endres gázos kültéri grill BBQ már az új SWITCH GRID rendszerrel rendelkezik, így számos kiegészítő, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható hozzá. Az Enders SWITCH GRID rendszer lehetővé teszi a grill különböző főzőfelületeinek egyszerű cseréjét. Ezzel a rendszerrel gyorsan és egyszerűen válthat a rácsok, rostlapok és egyéb felületek között, annak érdekében, hogy még jobban variálhassa a főzési élményét.

A SWITCH GRID rendszer egy egyszerű mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a főzőfelület eltávolítását és cseréjét szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt átválthat a rostélyon ​​sütött hamburgerről a rácson való steak sütésre.

Összességében a SWITCH GRID rendszer egy kényelmes és praktikus funkció, amely sokoldalúbbá és élvezetesebbé teheti a grillezést.

 

  • Ezzel a opcionális tartozékkel gyorsan és kényelmesen süthet grilljén kiváló minőségű pizzát is. Csak vegye ki a gyári öntöttvas rácsot és helyezze be a helyére ezt a tartozékot és máris készen áll a készüléke a pizza fogadására.

     

    Az Enders SWITCH GRID pizzasütő, egy pizzakő tartozék a grillezéshez. Úgy tervezték, hogy forró és egyenletesen melegített felületet hozzon létre pizzák, valamint egyéb pékáruk, például kenyér és péksütemények sütéséhez. A pizzakő kerámiából készül, amely tartós és hőálló anyag, amely képes ellenállni a magas hőmérsékletnek. Ha Enders pizzakövet használ a grillen, akkor ropogós, ízletes pizzák készíthetők tökéletesen megsült héjjal.

    A kerámia lap átmérője: 31,5 cm 

Webáruház készítés