A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Pizza sütőlap - SWITCH GRID
Pizza sütőlap - SWITCH GRID
21 082 Ft 
18 900 Ft
10
ÚJ

Pizza sütőlap - SWITCH GRID

Kerámia pizzasütő lap Enders SWITCH GRID funkciójú gázgrillekhez. 

A legtöbb Endres gázos kültéri grill BBQ már az új SWITCH GRID rendszerrel rendelkezik, így számos kiegészítő, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható hozzá. Az Enders SWITCH GRID rendszer lehetővé teszi a grill különböző főzőfelületeinek egyszerű cseréjét. Ezzel a rendszerrel gyorsan és egyszerűen válthat a rácsok, rostlapok és egyéb felületek között, annak érdekében, hogy még jobban variálhassa a főzési élményét.

A SWITCH GRID rendszer egy egyszerű mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a főzőfelület eltávolítását és cseréjét szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt átválthat a rostélyon ​​sütött hamburgerről a rácson való steak sütésre.

Összességében a SWITCH GRID rendszer egy kényelmes és praktikus funkció, amely sokoldalúbbá és élvezetesebbé teheti a grillezést.

 

Raktáron
21 082 Ft 
18 900 Ft
Kezdete: 2024.03.27   A készlet erejéig!
Kedvezmény 10
Megtakarítás 2 182 Ft
Részletek

Ezzel a opcionális tartozékkel gyorsan és kényelmesen süthet grilljén kiváló minőségű pizzát is. Csak vegye ki a gyári öntöttvas rácsot és helyezze be a helyére ezt a tartozékot és máris készen áll a készüléke a pizza fogadására.

 

Az Enders SWITCH GRID pizzasütő, egy pizzakő tartozék a grillezéshez. Úgy tervezték, hogy forró és egyenletesen melegített felületet hozzon létre pizzák, valamint egyéb pékáruk, például kenyér és péksütemények sütéséhez. A pizzakő kerámiából készül, amely tartós és hőálló anyag, amely képes ellenállni a magas hőmérsékletnek. Ha Enders pizzakövet használ a grillen, akkor ropogós, ízletes pizzák készíthetők tökéletesen megsült héjjal.

A kerámia lap átmérője: 31,5 cm 

Adatok
Méretek
41 x 41 x 4 cm (H x Sz x M)
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7790
Tömeg
3 kg/db
Kiegészítő termékek