A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Grill mágneses italospalack tartó
Grill mágneses italospalack tartó
10 414 Ft

Grill mágneses italospalack tartó

Grill mágneses italospalack tartó
Grill mágneses italospalack tartó
Grill mágneses italospalack tartó
Grill mágneses italospalack tartó

 

A Enders gázos kültéri grillkészülék BBQ oldalára rögzíthető italospalack tartó.

 

A GRILL MAGS® egy mágneses szerszámtartó rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a grillező eszközöket rendezetten és könnyen elérhető helyen tartsa grillezés közben. A rendszer elemei, a tartó eszközön lévő mágnes segítségével a grillkészülék oldalára vagy bármely más fémfelületre rögzíthető.  Ennek a rendszernek a segítségével kényelmesen elhelyezheti a szerszámok, könnyen kéznél lesznek a grillezés közben, valamint helyet takaríthat meg a grillen.

 

Endres GRILL MAGS® italospalack tartó , ennek a termékcsaládnak a része. Ez a termék egy nagyszerű kiegészítő, amelyet szabadtéri rendezvényekhez, bulikhoz és egyéb összejövetelekhez való használatra terveztek. Az Enders GRILL MAGS® palacktartó bármilyen szabadtéri rendezvény vagy összejövetel hasznos kiegészítője lehet.

Raktáron
10 414 Ft
Részletek

 

Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, BBQ-hoz, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. Nézze meg a többi Enders GRILL MAGS®kiegészítőt is, amelyek sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

A készülékre rögzíthető mágneses italospalack eredeti Enders GRILL MAGS®  termék. Minden grillhez egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni.Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. A helyes kis segítők, melyek a spatuláktól a grillnyársakig sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.


Jellemzők:
Maximum Ø 9,5 cm-es italos palackokhoz

Integrált sörnyító

Két erős mágnes biztosítja a szilárd rögzítést
Robusztus fekete festett, lakkozott acél csőváz

 

Adatok
Kivitel
Festett acél
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7814
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek