A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Mágneses vágódeszka
Mágneses vágódeszka
12 954 Ft

Mágneses vágódeszka

Mágneses vágódeszka
Mágneses vágódeszka
Mágneses vágódeszka
Mágneses vágódeszka

A Enders gázos kültéri grillkészülék és BBQ-k oldalpolcára rögzíthető mágneses vágódeszka, beépített csepegtetővel.

 

A GRILL MAGS® egy mágneses szerszámtartó rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a grillező eszközöket rendezetten és könnyen elérhető helyen tartsa főzés közben. A rendszer egy mágnescsíkból áll, amely a grill oldalára vagy bármely más fémfelületre rögzíthető. Ezután rögzítheti a GRILL MAGS® tartókat a mágnescsíkra, és használhatja a grillezőeszközök tárolására. Ennek a rendszernek a segítségével kényelmesen elhelyezheti a szerszámok, könnyen kéznél lesznek a grillezés közben, valamint helyet takaríthat meg a grillen.

 

Grill mágneses vágódeszka , ennek a termékcsaládnak a része. Ez a termék egy strapabíró vágódeszka, amelyet szabadtéri rendezvényekhez, bulikhoz és egyéb összejövetelekhez való használatra terveztek. A vágódeszka kiváló minőségű anyagokból készült,  ideális a grill oldalpolcán való használatra. 

Csepegtető tálcával rendelkezik, amely felfogja a levet vagy a maradékot, és a tisztításnál könnyen eltávolítható.

 Az Enders GRILL MAGS® vágódeszka könnyen tisztítható és szállítható, és bármilyen szabadtéri rendezvény vagy összejövetel hasznos kiegészítője lehet.

 

Raktáron
12 954 Ft
Részletek

Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, BBQ-hoz, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. Nézze meg a többi Enders GRILL MAGS®kiegészítőt is, amelyek sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

A készülékre rögzíthető vágódeszka eredeti Enders GRILL MAGS®  termék. Minden grillhez egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni.

Jellemzők:

Anyaga: Élelmiszerbiztonságos Műanyag
Mérete:30 x 6,5 x  46,5 cm
Kivehető csepp tálca ( 750mL)

Mosogatógépben mosható

 

Adatok
Kivitel
Műanyag
Méretek
30 x 6,5 x 46,5 cm
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7824
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek