Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Mágneses vágódeszka

Raktárkészlet: VAN
Mágneses vágódeszka
 • Mágneses vágódeszka
 • Mágneses vágódeszka
 • Mágneses vágódeszka
12 954 Ft

A Enders gázos kültéri grillkészülék és BBQ-k oldalpolcára rögzíthető mágneses vágódeszka, beépített csepegtetővel.

 

A GRILL MAGS® egy mágneses szerszámtartó rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a grillező eszközöket rendezetten és könnyen elérhető helyen tartsa főzés közben. A rendszer egy mágnescsíkból áll, amely a grill oldalára vagy bármely más fémfelületre rögzíthető. Ezután rögzítheti a GRILL MAGS® tartókat a mágnescsíkra, és használhatja a grillezőeszközök tárolására. Ennek a rendszernek a segítségével kényelmesen elhelyezheti a szerszámok, könnyen kéznél lesznek a grillezés közben, valamint helyet takaríthat meg a grillen.

 

Grill mágneses vágódeszka , ennek a termékcsaládnak a része. Ez a termék egy strapabíró vágódeszka, amelyet szabadtéri rendezvényekhez, bulikhoz és egyéb összejövetelekhez való használatra terveztek. A vágódeszka kiváló minőségű anyagokból készült,  ideális a grill oldalpolcán való használatra. 

Csepegtető tálcával rendelkezik, amely felfogja a levet vagy a maradékot, és a tisztításnál könnyen eltávolítható.

 Az Enders GRILL MAGS® vágódeszka könnyen tisztítható és szállítható, és bármilyen szabadtéri rendezvény vagy összejövetel hasznos kiegészítője lehet.

 

 • Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, BBQ-hoz, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. Nézze meg a többi Enders GRILL MAGS®kiegészítőt is, amelyek sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

  A készülékre rögzíthető vágódeszka eredeti Enders GRILL MAGS®  termék. Minden grillhez egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni.

  Jellemzők:

  Anyaga: Élelmiszerbiztonságos Műanyag
  Mérete:30 x 6,5 x  46,5 cm
  Kivehető csepp tálca ( 750mL)

  Mosogatógépben mosható

   

Webáruház készítés