Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság

-16%
Raktárkészlet: VAN
Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
 • Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
 • Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
 • Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
 • Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
 • Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
 • Solo UVC Airflow légsterilizáló professzionális 99% hatékonyság
461 100 Ft
Akció: 389 000 Ft
Értékelés:

Utolsó 1 db!

 

 

A Solo UVC Airflow légsterilizáló egy okostelefonnal WiFi-n keresztül és rádiófrekvenciás távvezérlő által is vezérelhető levegő sterilizátor. A rendszer működtethető Android vagy iOS rendszeren, hangvezérléssel vagy a készülékkel szállított, falra rögzíthető RF távirányító használatával. A sterilizáló óránként 85 m³ levegőt tud sterilizálni, ezért alkalmas maximálisan kb. 25 m²-es helyiségekhez. A sterilizálási technológiája magában foglalja a nagy sűrűségű UVC és a fotó ionizációs sterilizálást egyaránt.

 

 

 • Az Airflow UVC egy olyan levegő sterilizáló, amely biztonságosan és könnyen sterilizálhat óránként 225 m³ levegőt, ami tökéletesen alkalmas 20 m³-es helyiségekig. A levegő sterilizáló a sterilizáláshoz nagy sűrűségű UVC, Micron-E és ultramagas hőmérsékleteket használ.
  Az Airflow UVC jellemzői
  Az intenzív UVC használatnak köszönhetően csökkenti a káros baktériumok, mikroorganizmusok és aeroszolok jelenlétét
  Három elkülönülő fokozatot, kamrát és technológiát használ a tökéletes a sterilizáláshoz
  Az Airflow UVC nem használ szűrőt, mivel a szűrők tökéletes táptalajok a káros mikroorganizmusok számára
  A készülék a kivitel és az elegáns design tökéletes kombinációja
  EZ AZ ÚJ ESZKÖZ CSÖKKENTI BAKTEREK, KÁROS MIKROORGANIZMUSOK ÉS AEROSZOLOK JELENLÉTÉT
  Ez a készülék egy olyan légsterilizáló, amely eltávolítja a baktériumokat és vírusokat a levegőből az UV-sugárzás révén, például tanteremben, étteremben, orvosi helyiségekben stb.
  Ez akkor is lehetséges, amikor az emberek a szobában vannak, mert a káros sugarak a készülékben maradnak, ellentétben például a műtők sterilizálásával. Ott ez akkor történhet csak, amikor senki nincs jelen. A kórházak hosszú idő óta ismerik a műtők, helyiségek UV-fénnyel történő sterilizálásának technológiáját. Az orvosoknak biztosnak kell lenniük abban, hogy a műtőjükben nincsenek baktériumok és vírusok. Ezért a kórházak elkötelezettek a műtőik UV-sugarakkal történő sterilizálása iránt. Az ultraibolya fény azonban káros, ha hosszú ideig közvetlenül az emberre vetítik. Ennek eredményeként a műtőket mindig éjszaka kell takarítani, amikor senki nincs jelen, ezért nem használhatók a nap 24 órájában.
  HATALMAS fegyver COVID19 ellen
  „A készülék UV-fény és fotó ionizálás útján sterilizálja a levegőt. Covid 19 fenyegetés árnyékában ez egy erős fegyver. A készülék mérete 28-64 centiméter, és akár 85 köbméteres teret is sterilizálhat egy óra alatt, miközben emberek tartózkodhatnak a szobában. Ez nemcsak a kórházak számára jó hír, hanem számos más ágazat számára is. Gondoljunk csak az osztálytermi levegőztetés és a vírusmentesség problémájára, a vendéglátóipar növekvő higiénés követelményeire, az egészségügyi létesítmények, közintézmények vagy a bentlakásos gondozóhelyiségekben lévő szobák tisztán tartására, vagy azokra a magánszemélyekre, akik vírusmentesen akarják tartani lakásukat.
  HIGH-TECH technológia, megbízható működés, kényelmes használat
  A készülék egyszerűen és könnyen használatba vehető. Méreténél fogva szinte bárhova elhelyezhető a helyiségben, működése csendes. A készülék WIFI-n keresztül okostelefonnal vagy a készülékkel szállított RF távirányítóval egyaránt vezérelhető

   

   

   

 • Átlagos értékelés
  2
  Pásztor Viktoria
  2021.12.11 18:20
  Közösségi térbe vettuk, pici halk, teszi a dolgát.
  1
  mátyus anikó
  2021.12.07 08:33
  2 személyes irodánkba vettem. Nagyon halk, teszi a dolgát. Kis helyen elfér, nem zavaró, észre sem vesszük. Sokan megfordulnak nálunk, szükség volt egy levegő sterilizálóra a nem szűnő járváy helyzet miatt...:(
 • Gyártó
  INFRALIA
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  ALPLEGST
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés