Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termékek


PLANCHA ENOSIGN 65 NAVY COMBO Gázgrill
PLANCHA ENOSIGN 65 NAVY COMBO Gázgrill

 

Bemutatkozik az ENO planchák legújabb kollekciója: az Enosign termékcsalád, NAVY kék verziója!

Az innovatív és ambiciózus tervezésnek köszönhetően egy nagyon magas esztétikai szintre emeli a planchát és annak kiegészítőit. Modern, lekerekített formák jellemzik, rendkívül időtálló modell, amely bármilyen környezetbe jól illeszkedik.

 

Ez a modell a Plancha készüléken kívül tartalmazza a hozzá tartózó rozsdamentes acél zsúrkocsit is. A kihúzható polcok lehetővé teszik az ételek előkészítését valamint az edények és ételek tárolását.

A könnyebb mozgatás érdekében a szekrény négy kerékkel van szerelve, amelyek közül 2 fékezhető.

 

Az öntöttvaslapos Plancha grillel a szabadtéri konyha új,szenzációs dimenziói nyílnak meg. Fedezze fel Ön is a gyors, egyszerű, egészséges és ízletes főzés örömét. Helyezze a készüléket a kertbe vagy a teraszra és a Plancha gondoskodik a nagyszerű hangulatról.
A PLANCHA ENOSIGN 65 INOX az öntöttvas lapos grilljeink közép méretű darabja, tengeri kivitelű rozsdamentes acél vázzal és védőtetővel, 6-8 főre ajánlva.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
1
kisstomi
2021.12.09 10:59
Bemutató teremben néztük meg. Élőben nagyon szép a készülék! Végül ezt választottuk egy másik fajta helyett. Azóta már ki is próbltuk, sütni is szuper rajta!

Webáruház készítés