A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

SWITCH GRID

A legtöbb Endres gázos kültéri grill BBQ már az új SWITCH GRID rendszerrel rendelkezik, így számos kiegészítő, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható hozzá. Az Enders SWITCH GRID rendszer lehetővé teszi a grill különböző sütőfelületeinek egyszerű cseréjét. Ezzel a rendszerrel gyorsan és egyszerűen válthat a rácsok, rostlapok és egyéb felületek között, annak érdekében, hogy még jobban variálhassa a grillezés élményét.

A SWITCH GRID segítségével barbecue egy abszolút sokoldalú eszközzé válik: legyen szó megfordítható rostlapról, öntöttvas rostélyról, serpenyőről, pizzakőről, baromfisütőről, wokról vagy holland kacsasütőről – az Enders SWITCH GRID segítségével bárkire és bármire felkészülhet. Gyorsan és egyszerűen cserélhető, pillanatok alatt ötfogásos ételt varázsolhat.

A SWITCH GRID rendszer egy egyszerű mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a főzőfelület eltávolítását és cseréjét szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt átválthat a rostélyon ​​sütött hamburgerről a rácson való steak sütésre.

Összességében a SWITCH GRID rendszer egy kényelmes és praktikus funkció, amely sokoldalúbbá és élvezetesebbé teheti a grillezést.