A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Cserélhető rostély- SWITCH GRID
Cserélhető rostély- SWITCH GRID
19 080 Ft 
16 900 Ft
11

Cserélhető rostély- SWITCH GRID

Cserélhető öntöttvas rostély Enders SWITCH GRID funkciójú készülékekhez


A legtöbb Endres gázos kültéri grill BBQ már az új SWITCH GRID rendszerrel rendelkezik, így számos kiegészítő, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható hozzá. Az Enders SWITCH GRID rendszer lehetővé teszi a grill különböző főzőfelületeinek egyszerű cseréjét. Ezzel a rendszerrel gyorsan és egyszerűen válthat a rácsok, rostlapok és egyéb felületek között, annak érdekében, hogy még jobban variálhassa a főzési élményét.

A SWITCH GRID rendszer egy egyszerű mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a főzőfelület eltávolítását és cseréjét szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt átválthat a rostélyon ​​sütött hamburgerről a rácson való steak sütésre.

Összességében a SWITCH GRID rendszer egy kényelmes és praktikus funkció, amely sokoldalúbbá és élvezetesebbé teheti a grillezést.

Raktáron
19 080 Ft 
16 900 Ft
Kezdete: 2024.03.27   A készlet erejéig!
Kedvezmény 11
Megtakarítás 2 180 Ft
Részletek

Ezt az opcionális cserélhető öntöttvas rostély Enders SWITCH GRID tartozékot gyors és hirtelen grillezéshez ajánljuk. Ez a rács az ételeknek egyedi jelleget és textúrát kölcsönöz. Csak helyezze be a gyári grillrács helyére ezt a tartozékot és máris készen áll a készüléke a sütésre.

 

Anyaga: tömör öntöttvas

Adatok
Méretek
30 x 30 x 3 cm (H x Sz x M)
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7791
Tömeg
3 kg/db
Kiegészítő termékek