A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Grill szemetes XL
Grill szemetes XL
13 678 Ft

Grill szemetes XL

Grill szemetes XL
Grill szemetes XL
Grill szemetes XL

A Enders gázos kültéri grillkészülék BBQ oldalára rögzíthető szemetes.

 

A GRILL MAGS® egy mágneses szerszámtartó rendszer, amelyet arra terveztek, hogy a grillező eszközöket rendezetten és könnyen elérhető helyen tartsa főzés közben. A rendszer elemei, a tartó eszközön lévő mágnes segítségével a grillkészülék oldalára vagy bármely más fémfelületre rögzíthető.  Ennek a rendszernek a segítségével kényelmesen elhelyezheti a szerszámok, könnyen kéznél lesznek a grillezés közben, valamint helyet takaríthat meg a grillen.

 

Grill szemetes XL , ennek a termékcsaládnak a része. Ez a termék egy nagyméretű, strapabíró szemetes, amelyet szabadtéri rendezvényekhez, bulikhoz és egyéb összejövetelekhez való használatra terveztek. A szemetes kiváló minőségű anyagokból készült, és nagy kapacitással rendelkezik, így ideális olyan helyeken való használatra, ahol valószínűleg sok szemét halmozódik fel. Az Enders GRILL MAGS® XL szemetes könnyen tisztítható és szállítható, és bármilyen szabadtéri rendezvény vagy összejövetel hasznos kiegészítője lehet.

 

Raktáron
13 678 Ft
Részletek

Használjon megfelelő grilltartozékokat a grillsütőjéhez, BBQ-hoz, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. Nézze meg a többi Enders GRILL MAGS®kiegészítőt is, amelyek sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

A készülékre rögzíthető szemetes eredeti Enders GRILL MAGS®  termék. Minden grillhez egyszerűen és biztonságosan lehet rögzíteni.

Jellemzők:
Űrtartalom: 8 liter
Két erős mágnes biztosítja a szilárd rögzítést
Robusztus fekete festett acél váz

 

Adatok
Kivitel
Festett acél
Méretek
8 liter űrtartalom
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7815
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek