A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Sütőedény- SWITCH GRID
Sütőedény- SWITCH GRID
19 080 Ft 
16 900 Ft
11

Sütőedény- SWITCH GRID

Sütőedény- SWITCH GRID
Sütőedény- SWITCH GRID
Sütőedény- SWITCH GRID

Szárnyas sütőedény Enders SWITCH GRID funkciójú készülékekhez

A legtöbb Endres gázos kültéri grill BBQ már az új SWITCH GRID rendszerrel rendelkezik, így számos kiegészítő, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható hozzá. Az Enders SWITCH GRID rendszer lehetővé teszi a grill különböző főzőfelületeinek egyszerű cseréjét. Ezzel a rendszerrel gyorsan és egyszerűen válthat a rácsok, rostlapok és egyéb felületek között, annak érdekében, hogy még jobban variálhassa a főzési élményét.

A SWITCH GRID rendszer egy egyszerű mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a főzőfelület eltávolítását és cseréjét szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt átválthat a rostélyon ​​sütött hamburgerről a rácson való steak sütésre.

Összességében a SWITCH GRID rendszer egy kényelmes és praktikus funkció, amely sokoldalúbbá és élvezetesebbé teheti a grillezést.

Raktáron
19 080 Ft 
16 900 Ft
Kezdete: 2024.03.27   A készlet erejéig!
Kedvezmény 11
Megtakarítás 2 180 Ft
Részletek

Ezt az opcionális szárnyas sütőedény Enders SWITCH GRID tartozékot szárnyas húsételek sütéséhez ajánljuk. Csak helyezze be a gyári grillrács helyére ezt a tartozékot és máris készen áll a készüléke a sütésre.

 

Anyaga: aluminium, öntöttvas fülekkel

Adatok
Méretek
30 x 30 x 3 cm (H x Sz x M)
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC7793
Tömeg
3 kg/db
Kiegészítő termékek