Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Sütőedény- SWITCH GRID

Raktárkészlet: VAN
Sütőedény- SWITCH GRID
  • Sütőedény- SWITCH GRID
  • Sütőedény- SWITCH GRID
19 080 Ft

Szárnyas sütőedény Enders SWITCH GRID funkciójú készülékekhez

A legtöbb Endres gázos kültéri grill BBQ már az új SWITCH GRID rendszerrel rendelkezik, így számos kiegészítő, könnyen és egyszerűen csatlakoztatható hozzá. Az Enders SWITCH GRID rendszer lehetővé teszi a grill különböző főzőfelületeinek egyszerű cseréjét. Ezzel a rendszerrel gyorsan és egyszerűen válthat a rácsok, rostlapok és egyéb felületek között, annak érdekében, hogy még jobban variálhassa a főzési élményét.

A SWITCH GRID rendszer egy egyszerű mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a főzőfelület eltávolítását és cseréjét szerszám nélkül. Ez azt jelenti, hogy néhány másodperc alatt átválthat a rostélyon ​​sütött hamburgerről a rácson való steak sütésre.

Összességében a SWITCH GRID rendszer egy kényelmes és praktikus funkció, amely sokoldalúbbá és élvezetesebbé teheti a grillezést.

  • Ezt az opcionális szárnyas sütőedény Enders SWITCH GRID tartozékot szárnyas húsételek sütéséhez ajánljuk. Csak helyezze be a gyári grillrács helyére ezt a tartozékot és máris készen áll a készüléke a sütésre.

     

    Anyaga: aluminium, öntöttvas fülekkel

Webáruház készítés