A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Tisztító kefe - fém, hosszú

Endres Grill és BBQ Tisztító kefe - fém, hosszú

Az Enders Grill és BBQ tisztító kefe hosszú nyéllel és tartós sörtékkel ellátott kefefejjel rendelkezik. A sörtéket úgy tervezték, hogy hatékonyan távolítsák el a törmeléket és a maradványokat a grillrácsról, segítve a grill tisztaságát és lerakódásmentességét. A kefefej jellemzően rozsdamentes acélból vagy sárgarézből készül, amely tartósabb és tartósabb lehet, mint más anyagok.

 

Az Enders Grill és BBQ tisztító kefe használata a grill minden egyes használata után fontos lépés a grill tisztaságának és hosszú élettartamának megőrzésében. A grillkefe használata akkor javasolt, amikor a grill még meleg, mert ilyenkor hatékonyabban távolíthatja el a szennyeződéseket. Ezenkívül fontos, hogy a grillkefét rendszeresen cserélje, hogy továbbra is hatékonyan működjön, és elkerülje a régi vagy elhasználódott sörték okozta  problémákat.

 

Raktáron
Részletek

A grillrácsok tisztításához ajánlott Grill és BBQ tisztító kefe. A fej egyik fele réz drótszálakból áll, míg a másik oldala durva szivacsos dörzsfelület. Az elején található egy lemez kaparó is.

Adatok
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC8765
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek