Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Smoker füstölő doboz

Raktárkészlet: VAN
Smoker füstölő doboz
  • Smoker füstölő doboz
  • Smoker füstölő doboz
  • Smoker füstölő doboz
  • Smoker füstölő doboz
6 206 Ft

Rozsdamentes acélból készült smoker füstölő doboz

 

Az Enders SMOKER BOX füstölő doboz egy kicsi, téglalap alakú doboz, amely faforgácstal vagy más dohányzóanyaggal tölthető meg. A doboz rendkívül tartós anyagokból, rozsdamentes acélból készül, és úgy van kialakítva, hogy sütés közben közvetlenül a grillrácsra helyezze.

 

Ahogy az Endres grill felmelegszik, a SMOKER BOX füstölő dobozban lévő füstölő anyagok füstöt bocsátanak ki, ami gazdag, füstös ízt kölcsönöz az ételnek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy különleges ízt adjon a grillezett ételekhez, kifejezetten ajánlott olyan húsok esetében, mint a sertés-, csirke- vagy marhahús.

 

Az Ender SMOKER BOX füstölődoboz használata nagyszerű módja annak, hogy kísérletezzen a különböző ízekkel és grillezési stílusokkal. Fontos megjegyezni, hogy a különböző típusú faforgács anyagok eltérő hatással lehetnek az étel ízére, ezért érdemes lehet kísérletezni különböző típusú faforgácsokkal vagy más anyagokkal, hogy megtalálja az Önnek leginkább tetsző ízeket.

  • Használjon megfelelő Endres grilltartozékokat a grillsütőjéhez, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. A helyes kis segítők, melyek a spatuláktól a grillnyársakig sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

    Ennek a rozsdamentes acélból készült Enders SMOKER BOX füstölő doboznak a segítségével igazi faszén ízeket kölcsönözhet az ételeinek.

Webáruház készítés