A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Smoker füstölő doboz
Smoker füstölő doboz
6 206 Ft

Smoker füstölő doboz

Smoker füstölő doboz
Smoker füstölő doboz
Smoker füstölő doboz
Smoker füstölő doboz
Smoker füstölő doboz

Rozsdamentes acélból készült smoker füstölő doboz

 

Az Enders SMOKER BOX füstölő doboz egy kicsi, téglalap alakú doboz, amely faforgácstal vagy más dohányzóanyaggal tölthető meg. A doboz rendkívül tartós anyagokból, rozsdamentes acélból készül, és úgy van kialakítva, hogy sütés közben közvetlenül a grillrácsra helyezze.

 

Ahogy az Endres grill felmelegszik, a SMOKER BOX füstölő dobozban lévő füstölő anyagok füstöt bocsátanak ki, ami gazdag, füstös ízt kölcsönöz az ételnek. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy különleges ízt adjon a grillezett ételekhez, kifejezetten ajánlott olyan húsok esetében, mint a sertés-, csirke- vagy marhahús.

 

Az Ender SMOKER BOX füstölődoboz használata nagyszerű módja annak, hogy kísérletezzen a különböző ízekkel és grillezési stílusokkal. Fontos megjegyezni, hogy a különböző típusú faforgács anyagok eltérő hatással lehetnek az étel ízére, ezért érdemes lehet kísérletezni különböző típusú faforgácsokkal vagy más anyagokkal, hogy megtalálja az Önnek leginkább tetsző ízeket.

Raktáron
6 206 Ft
Részletek

Használjon megfelelő Endres grilltartozékokat a grillsütőjéhez, így gond nélkül süthet a rendezvényeken. A helyes kis segítők, melyek a spatuláktól a grillnyársakig sokfélék lehetnek, hangulatot teremtenek és fokozzák az élményt. Ezekkel kreatívabb lehet és különféle grillezett ételeket készíthet, melyekkel meglepheti vendégeit.

Ennek a rozsdamentes acélból készült Enders SMOKER BOX füstölő doboznak a segítségével igazi faszén ízeket kölcsönözhet az ételeinek.

Adatok
Kivitel
Rozsdamentes acél
Méretek
210 x 130 x 34 mm (H x Sz x M)
Gyártó
ENDERS
Cikkszám
EC8812
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek