A MINŐSÉGI GRILLEK, KÜLTÉRI KONYHÁK, KEMENCÉK ÁRÚHÁZA 

Rozsdamentes harang füstölővel
Rozsdamentes harang füstölővel
45 720 Ft
ÚJ

Rozsdamentes harang füstölővel

Rozsdamentes harang füstölővel
Rozsdamentes harang füstölővel
Rozsdamentes harang füstölővel
Megérkezett a rozsdamentes harang új változata, amellyel már füstös ízt is adhat a Plancha grillen készült ételekhe.

A plancha a sütés művészete, amely sokféle sütési módszert és edényt igényel. Az Eno téglalap alakú rozsdamentes acél füstölős haranggal kiegészheti Plancháját, ezzel fokozva a sütés minőségét.
Raktáron
45 720 Ft
Részletek

Míg az ENO Plancha lehetővé teszi az ételek szabadban történő főzését, a rozsdamentes acél harang új lehetőségeket kínál a kertben történő főzéshez. Kicsit olyan, mint egy sütő, de a szabadban!

Ez egy rendkívül sokoldalú Plancha kiegészítő, aminek a segítségével ízletes fogásokat készíthetünk, akár füstös ízzel kombinálva.

A plancha haranggal kemence hatást érhet el. A harang lefojtja és megtartja az ételek összes ízét. Ennek alkalmazása során a gyógynövények és fűszerek hevítésekor ízfelhőt hoz létre, amelyek körbeveszik és behatolnak az ételbe. Receptjeit optimalizálja és az ízhatást megerősíti.

Az aromák ebben a környezetben megmaradnak, és még finomabb eredmény érdekében behatolnak a húsba. Széles körben ajánlott nagy hús- vagy haldarabokhoz, elősegíti az alapos főzést anélkül, hogy kiszárítaná őket.

 

A 31 x 24,5 x 19 cm méretű Eno téglalap alakú rozsdamentes acél harang könnyedén lefedi a zöldségeket és a húsdarabokat, hogy ízlésesen és puhán süljenek.

 

Rozsdamentes acélból készült, ellenáll a külső körülményeknek, valamint a hőnek és a használatnak.

 

Fedezze fel a füstölés technikáját

MI A FÜSTÖLÉS ELVE?

A füstölés egy olyan technika, amely bizonyos élelmiszerek tartósítására és aromatizálására szolgál. A lényege, hogy a különböző füstölésű fának az illatát átvigyük a húsokra, halakra vagy akár sajtokra is.

A füst a fából forgács, fűrészpor vagy darabok formájában szabadul fel hővel érintkezve. A füstöt fa, fűrészpor vagy darabok formájában szabadítják fel a hő hatására. A füst az élelmiszerbe való behatolás révén kiszárítja őket, és megváltoztatja színüket, illatukat és különösen ízüket, hogy tipikus és összehasonlíthatatlan "füstölt" ízt kapjanak.

 

MIÉRT ELŐNYÖS A FÜSTÖLÉS?

A füstöléssel arra törekszünk, hogy füstös ízt vigyünk a különböző ételekbe, fogásokba. A felhasznált faanyagtól függően az ízek nem lesznek egyformák, a faanyag segítségével variálhatjuk az aromákat.

 

 

 

 

FORRÓ ÉTELEK FÜSTÖLÉSE

A forró füstölés azt jelenti, hogy az ételeket forró füstnek teszik ki, így azok megfőnek és füstöltek is lesznek egyszerre.

 

Ezért olyan grill- vagy főzőkészüléket kell használnia, amely képes elérni és fenntartani a 70°C és 130°C közötti hőmérsékletet.

Az Eno bbq plancha ideális ételek füstölésére. Fűtőereje lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt elérje ezt a hőmérsékletet.

 

Ez a technika a következő esetekben ajánlott:

- Csirke, pulyka és egyéb baromfi

- Sertés

- Marha

 

MILYEN FÁVAL ÉRDEMES FÜSTÖLNI?

Az olívafűrészport nagyra értékelik a  füstölés szerelmesei, akik egyedi ízt és aromát kívánnak adni ételeiknek. Ez a prémium minőségű természetes fűrészpor ideális dohányzókban vagy füstgenerátorokban való használatra, mivel lassan ég, és sűrű füstöt bocsát ki, amely olívafa ízt kölcsönöz a húsoknak, halaknak és zöldségeknek.

 

Adatok
Kivitel
Rozsdamentes acél, aluminium
Méretek
31 x 24,5 x 19 cm (H x Sz x M)
Gyártó
ENO
EAN
3224780044048
Cikkszám
ENOKFCR5358
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek